Didaktická pomôcka abeceda, matematika | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Didaktická pomôcka abeceda, matematika

Skvelá didaktická pomôcka Abeceda alebo Matematika slúži pre malých budúcich školákov ako zoznámenie sa s číslami a písmenami.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8588005955416

S didaktickou pomôckou Abeceda a Matematika objavia deti nové spôsoby, ako sa zábavným a interaktívnym spôsobom učiť. Balíček Abeceda hráčov zoznámi s písmenami v písanej aj tlačenej podobe a príslušnými obrázkami, ktoré si deti rýchlo zapamätajú a porozumejú tak základom abecedy. Balíček Matematika obsahuje základy matematiky, ktoré pomáhajú budúcim školákom rozvíjať matematické zručnosti ako sčítanie, odčítanie, násobenie, delenie a porovnávanie čísel. Obidva tieto koncepty sú prezentované v hravej a zábavnej forme, ktoré napomáhajú udržiavať pozornosť detí. Tieto balíčky sú vhodné pre deti, ktoré sa učia doma s rodičmi alebo pre lektorov, ktorí hľadajú nové a zaujímavé spôsoby, ako deti učiť. Balíček Didaktická pomôcka Abeceda a Matematika je skvelý spôsob, ako pomôcť deťom získať základné vedomosti, zlepšiť ich kognitívne a jazykové schopnosti a pripraviť ich na úspešné vzdelávanie v budúcnosti. Odporúčaný vek je pre deti už od 4 rokov. Rozmery: 6x9 cm.

ParameterHodnota
Vek 4+
Rozmery6x9 cm
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.