Kružidlo MAPED Kovové Stop System | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

Kružidlo MAPED Kovové Stop System

Praktické kružidlo od značky Maped je vyrobené z pevného kovového materiálu. Kružidlo disponuje zaistením ramien pri požadovanej polohe. Je vhodné pre rysovanie počas školského vyučovania alebo pre odborníkov.

Akcia
3,17 € s DPH
4,25 €
2,64 € bez DPH
Na sklade 2 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 3154140196004

Kovové kružidlo od značky Maped: Stop System je skvelým nástrojom pre študentov, ktorý uľahčí rysovanie a tvorbu presných kruhov.

Toto kružidlo je vyrobené z kvalitného kovu, čo zaručuje jeho dlhú životnosť a odolnosť. Je ideálne pre študentov, umelcov a všetkých, ktorí potrebujú kresliť presné a dokonalé kruhy.

Jednou z hlavných výhod tohto kružidla je jeho patentovaný systém zaistenia ramien v požadovanej polohe. To znamená, že raz nastavené ramená zostanú pevne na mieste, čo umožňuje ľahké a presné rysovanie bez nutnosti neustáleho upravovania.

Okrem toho je kružidlo vybavené novým krytím ihly a tuhy, čo pridáva na bezpečnosti pri manipulácii. Týmto spôsobom sa minimalizuje riziko nehôd a nepríjemných zranení.

Ak hľadáte spoľahlivé kružidlo, ktoré  uľahčí rysovanie a poskytne presné výsledky, kružidlo od značky Maped je správnou voľbou.


Typ materiálu: Kov.

ParameterHodnota
Typ materiáluKov
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.