Odmasťovač bieliaci 625ml Chante Clair | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie
-25%

Odmasťovač bieliaci 625ml Chante Clair

Univerzálny čistič s bieliacim účinkom. Osviežujúca vôňa, efektívne odmasťuje a dezinfikuje všetky povrchy. Šetrný k životnému prostrediu s prírodnými látkami. Odstraňuje škvrny od špiny, mastnoty, a ďalších nečistôt. Ideálny pre kuchyňu, chladničku, kúpeľňu či iné povrchy. Objem 625 ml.

Akcia
3,30 € s DPH
4,40 €
2,75 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 8015194513528

Odmasťovač bieliaci 625ml Chante Clair

Vitajte vo svete čistoty a sviežosti s univerzálnym čističom s bieliacim účinkom. S jeho príjemnou osviežujúcou vôňou a účinným odmasťovaním i dezinfekciou povrchov je tento produkt ideálnym spoločníkom pre domáce úlohy. Jeho jedinečná receptúra je šetrná k životnému prostrediu, vďaka obsahu účinných látok prírodného pôvodu. Nech už bojujete so špinou, mastnotou, čokoládou, ovocím, rúžom, kávou alebo olejovými škvrnami, tento univerzálny prací prostriedok dokonale odstráni akúkoľvek nečistotu. Chante Clair je vhodný na použitie v kuchyni, chladničke, kúpeľni a na čistenie akéhokoľvek povrchu. S bielidlom a dezinfekčnými vlastnosťami je ideálny na odstránenie škvŕn, dezinfekciu a dezodoráciu najmä v kúpeľni a kuchyni. Okrem toho môže byť použitý aj pred praním na bielizni s bieliacim účinkom.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.