Obrus na školské lavice - 70x130cm | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Obrus na školské lavice - 70x130cm

Praktický gumený obrus, ktorého úlohou je zapríčiniť možnému zašpineniu pracovnej plochy, lavice, stôl. Obrus je ľahko zmývateľný, nepremokavý. Rozmer je 70x130 cm.

Akcia
2,82 € s DPH
3,20 €
2,35 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8594024040446

Špeciálny gumený obrus určený pre výtvarné dobrodružstvá. Tento obrus nie je len obyčajným kusom gumy - má významnú úlohu, a to chrániť váš pracovný priestor pred škvrnami a znečistením.

S jeho nepremokavým povrchom nemusíte mať strach o svoje pracovné podklady. Nech už ide o lavicu alebo stôl, tento obrus sa postará o to, že žiadna tekutina sa nedostane na povrch a nezanechávajú sa trvalé stopy.

Jeho údržba je mimoriadne jednoduchá. Stačí jednoducho utrieť povrch vlhkou handričkou a je pripravený na ďalšie výtvarné aktivity. Praktický a rýchly spôsob udržiavania vášho pracovného prostredia v čistote.

S rozmermi 70x130 cm poskytuje dostatočne veľký priestor pre vaše tvorivé prejavy. Vyrobený z PVC materiálu, je dostatočne odolný a spoľahlivý.

Pokiaľ si chcete zvoliť konkrétnu farbu, vo štvrtom kroku objednávky nám vložte do príslušnej kolónky poznámku. Ak to bude možné, radi Vám vyhovieme, v opačnom prípade bude výber farby náhodný. Ďakujeme za pochopenie.


Farba: Mix.

ParameterHodnota
FarbaMix
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.