Obrus na výtvarnú výchovú/školskú lavicu - 50x65 cm, Animals | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-23%

Obrus na výtvarnú výchovú/školskú lavicu - 50x65 cm, Animals

Obrus na výtvarnú výchovu, respektíve školskú lavicu zapríčiní nežiaducemu zašpineniu počas kreatívnych hodín v školách. Obrus je nepremokavý a je jednoduchý na údržbu. 

Akcia
1,39 € s DPH
1,80 €
1,16 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8594024040743

Špeciálny gumený obrus určený pre výtvarnú výchovu, ktorý má dôležitú úlohu, a to chrániť a zachovať čistotu pracovnej plochy.

Jeho nepremokavý povrch zabezpečuje, že žiadna tekutina neprenikne a nezanechá trvalé škvrny. To znamená, že vaša pracovná plocha či už je to lavica alebo stôl, ostane v bezchybnom stave.

Jednoduchá údržba je ďalšou veľkou výhodou tohto obrusu. Stačí jemne utrieť povrch vlhkou handričkou a všetko je opäť pripravené.

S rozmerom 50x65 cm poskytuje dostatočne veľký priestor pre vaše tvorivé aktivity. Materiál PVC zabezpečuje dlhú životnosť a odolnosť voči bežným mechanickým vplyvom.

Tento obrus sa nesie v duchu praktickosti a zároveň ho zdobí obrázkový motív, ktorý môže poslúžiť ako inšpirácia pre vaše výtvarné nápady. 


Farba: Béžová.

ParameterHodnota
FarbaBežová
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.