Gril Strend Pro ANDERSON - (BBQ, na drevené uhlie) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarná záhradka
-20%

Strend Pro Gril ANDERSON - (BBQ, na drevené uhlie)

Strend Pro Gril Anderson je ideálny pre milovníkov grilovania počas grilovacej sezóny. Tento BBQ gril na drevené uhlie ponúka dokonalú príležitosť pripraviť výborné pokrmy vôňou a chuťou grilovanej kuchyne. S kompaktným dizajnom a jednoduchým používaním je ideálny pre záhradné oslavy a rodinné grilovacie chvíle.

Akcia
91,20 € s DPH
114,00 €
76,00 € bez DPH
Na sklade 4 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:91

EAN: 8584163034024

Strend Pro Gril ANDERSON - (BBQ, na drevené uhlie)

BBQ Gril Anderson na drevené uhlie predstavuje jednoduchý a praktický spôsob prípravy grilovaných pokrmov takmer kdekoľvek, čím poskytuje skvelého spoločníka pre vonkajšie grilovanie. 


S vybavením, ako sú 2 drevené odkladacie police, odkladacia mriežka, nastaviteľné ventilačné záklopky, nádoba na popol a vstavaný teplomer, poskytuje všetko potrebné pre pohodlné grilovanie.


Rozmery grilu sú dobre premyslené, pričom dosahujú 110x113x53 cm, čo zabezpečuje dostatok priestoru na prípravu rôznych jedál.


Materiál grilovacej plochy je pochromovaná oceľ, zatiaľ čo ohnisko je vyrobené zo smaltovaného materiálu, ktorý zvyšuje jeho odolnosť.


Celkový vzhľad grilu je esteticky príjemný v elegantnej čiernej farbe. Gril je určený výlučne pre použitie vo vonkajších priestoroch, a preto je dôležité dbať na bezpečnostné opatrenia pri jeho používaní. 

Značka: Strend Pro 

Typ grilu: Na drevené uhlie 

Rozmery (ŠxVxH): 110x113x53 cm

ParameterHodnota
ZnačkaStrend pro
Rozmery110x113x53 cm
Grilovací roštPochromovaná oceľ
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.