2343.90000 holiaci strojcek ETA | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Holiaci strojček CHARLIE ETA 2343.90000

Holiaci strojček CHARLIE používa frézkový trojhlavový holiaci systém pre dokonalé oholenie. Funkcia svetelnej signalizácie, ddklopný zastrihávač na fúziky alebo kotlety, možnosť dvojakého nabíjania, doba prevádzky 90min. Príslušenstvo: čistiaci štetec.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393325108

Holiaci strojček CHARLIE ETA 2343.90000

Holiaci strojček CHARLIE využíva frézkový trojhlavový holiaci systém, ktorý sa postará o dokonalé oholenie bez podráždenia či nerovností. Vďaka odklopnému zastrihávaču prístroj priľne k vašej pokožke a nevynechá ani jeden milimeter, takže výsledok bude vždy 100%.  

Trojhlavý systém holenia je špeciálne navrhnutý tak, aby dokázal zachytiť fúzy až v troch uhloch a to len pri jednom pohybe

Samozrejmosťou je svetlená signalizácia, ktorá šikovne dopĺňa moderný a elegantný dizajn zariadenia. 

PRÍSLUŠENSTVO: čistiaci štetec.

Výhodou strojčeka je aj dobíjanie cez USB-C kábel. Napriek tomu máte na výber a môžete sa rozhodnúť pre možnosť sieťovej aj AKU prevádzky, takže pri holení nebudete obmedzovaní (Li-ion akumulátor 3,7 V).  

Doba prevádzky strojčeka je 90 min na jedno nabitie.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.