MONSTER Sada šesťhranných činek 2 x 6 kg | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

MONSTER Sada šesťhranných činek 2 x 6 kg

Sada činiek Váha: 2 x 6 kg; Materiál: výplň cement, povrch PVC.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5901180385497


Sada činiek Spokey Monster II je nástroj, ktorý dokonale doplní tréning. Je možné s ním vykonať veľkú škálu cvikov, tým pádom aktivovať rôzne svalové partie. 

KVALITA
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. Činky Monster II boli navrhnuté tak, aby sa perfektne vynímali v domácej posilňovni. Boli vyrobené v intenzívnych a energetických farbách. 

VÝHODY
Činky majú klasický tvar, kde miesto pre úchop je zúžené. V sade sú dve činky s rovnakou hmotnosťou. Vďaka tomu môže užívateľ mať činku v každej ruke, alebo držať obe činky v jednej ruke a zvýšiť tým intenzitu cvičenia. Dostupné sú v 6 rôznych prevedeniach (od 1 do 6 kg). Užívateľ si sám zvolí hmotnosť, ktorá vyhovuje jeho stanoveným možnostiam a cieľom. 

TECHNOLÓGIE
Činky sú s cementovou výplňou a potiahnuté PVC, vďaka čomu je životnosť činiek veľmi dlhá. Určenie Závažie je vhodné na fitness tréning, aerobik, jogging alebo cvičenie pre celkový rozvoj a rehabilitáciu. Závažia určené k posilneniu svalstva hornej časti tela, predovšetkým paží. 

ZÚČASTŇENÉ SVALY
- svalstvo ramien,
- svalstvo chrbta,
- svalstvo paží,
- biceps,
- triceps.

Parametre:
sada dvoch kusov 2x 6 kg,
materiál: výplň cement,
povrch PVC.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.