AVERMEDIA EZMaker USB SDK (C039P), nahrávací/střihová karta, SDK kit | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

AVerMedia
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

AVERMEDIA EZMaker USB SDK (C039P), nahrávacia/editačná karta, sada SDK

Druh zariadenia:Strihová karta; Typ zariadenia:PCI-E; TV tuner:Bez TV tunera; Ďalšie parametre:Nahrávanie z ext. zdrojov
Pozrieť podobné produkty

EAN: 4710710676537

Digitalizujte analógové video bez námahy AVerMedia EZMaker USB SDK vám umožňuje zachytávať verné farebné zdroje videa a obrazy z akéhokoľvek analógového video zariadenia prostredníctvom vstupov S-Video/kompozitného videa. Vďaka svojej prenosnosti je najlepším riešením pre mobilné aplikácie, ako je mobilné monitorovanie a analýza. Exkluzívna sada na vývoj softvéru (SDK) Priložená SDK poskytuje kompletnú sadu nástrojov na vývoj softvéru prostredníctvom rôznych programovacích jazykov. Na volanie príslušných funkcií a knižníc v našom SDK môžete použiť rozhranie API. Pomôže vám znížiť šum, znížiť snímkovú frekvenciu, prekryť aktuálne video, upraviť farby alebo odstrániť prelínanie. A čo je ešte lepšie, je kompatibilný aj s hlavnými programovacími jazykmi, ako sú Visual C++ a Visual Basic! Vysokokvalitné riešenie API AVerMedia EZMaker USB SDK poskytuje používateľom výkonný súbor API v module DLL pre pohodlnejší a efektívnejší vývoj. Napríklad zachytenie a náhľad obsahu v okne videa. Používatelia môžu do videa pridať aj vlastný text, dátum a časovú pečiatku. K dispozícii je AVerMedia SDK. Kliknutím získate podrobný úvod. http://solutions.avermedia.com/?q=en/products/capture-cards/sd/ezmaker-usb-sdk Podpora softvéru: Windows Media Encoder 9 GraphEdit AMCap Adobe Flash Media Live Encoder 3 Corel VideoStudio CyberLink PowerDirector CyberLink PowerProducer Real Producer (v13) VLC Media Player.
ParameterHodnota
VýrobcaAVerMedia
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.