FATTY Samonafukovacia karimatka 5 cm, limetková | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

FATTY Samonafukovacia karimatka 5 cm, limetková

Samonafukovací matrac Spokey FATTY je ideálny pre tých, ktorí ocenia najvyšší komfort počas spánku za všetkých podmienok.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693278474


Spokey FATTY je ľahká samonafukovacia karimatka, ktorá je ideálnym riešením pre ľudí, ktorí hľadajú alternatívu ku klasickým karimatkám a ci veľkým nafukovacím matracom. Je to skvelý kamarát behom výletu - poskytuje najvyšší komfort spánku, vynikajúcu izoláciu od zeme a optimálnu podporu tela pri ležaní.




Samonafukovacia

Karimatka sa nemusí nafukovať - po otvorení vzduchového ventilu sa jej vnútrajšok naplní sám. Proces je automatický, nie je nutné nafukovať produkt pomocou pumpičky alebo kompresora. To vám ušetrí veľa času aj energie počas dlhého cestovania, výletu, kempovanie či horských dobrodružstiev.



 

Kvalita, pohodlie a komfort na cestách

Karimatka FATTY bola vyrobená z najkvalitnejších materiálov, vďaka čomu má zvýšenú odolnosť proti poškodeniu a roztrhnutiu. Jej rozmery 180 x 50 cm poskytujú vynikajúce pohodlie a hrúbka 5 cm je ideálna vrstvou izolácie od zeme. Samonafukovacia karimatka Spokey FATTY poskytuje skutočné pohodlie počas spánku a má vysoký stupeň tepelnej izolácie (R-Value 2,5), čo poskytuje dokonalú ochranu pred chladnými povrchmi.




Samonafukovacia karimatka Spokey FATTY:

– najvyšší komfort spánku

– rozmery: 180x 50x 5 cm

– vynikajúca tepelná izolácia

– pohodlná a odolná

– samonafukovacia

– po zložení zaberá málo miesta




Parametre:

- materiál: polyester 190T

- ventil: PVC

- výplň: PVC

- rozmery: 180 x 50 cm

- hrúbka: 5 cm

- rozmery po zložení: 56 x 12 cm

- balenie v obale

- hmotnosť: 1400 g

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.