BAHAMA Skladacie turistické kreslo červené | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

BAHAMA Skladacie turistické kreslo červené

Kreslo je vyrobené z odolného a veľmi priedušného materiálu. Stabilná konštrukcia umožňuje použitie pre osoby s maximálnou hmotnosťou 120 kg.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693267966


Snívate o chvíli oddychu? Pohodlne sa usaďte do turistického kresla Spokey BAHAMA! Model Bahama je nenahraditeľný spoločník pre letnú dovolenku, rybárčenie, piknik alebo večerné grilovanie! Trávenie času vonku má veľký pozitívny vplyv na zdravie a pohodu.
 

 
Nenahraditeľný spoločník

Vo chvíľach odpočinku je najdôležitejšie vaše pohodlie! My vsádzame na turistické kreslo Spokey Bahama, ktoré poskytuje skutočný komfort a relax počas odpočinku. Kreslo bolo navrhnuté pre relaxáciu na čerstvom vzduchu - poskytuje vynikajúce pohodlie pri sedení. To vám umožní zaujať pohodlnú polohu, bez toho aby ste museli sedieť na piesku alebo tráve. Je to tiež vynikajúci a pohodlnejší alternatíva klasických stoličiek.
 

 

Zameriava sa na pohodlie a kvalitu

Outdoorové kreslo Spokey Bahama je vyrobené z veľmi kvalitných materiálov, ktoré zaručujú pevnosť a stabilitu. Oceľová stabilná konštrukcia umožňuje používať kreslo užívateľom s maximálnou hmotnosťou 120 kg. Sedák je vyrobený z odolnej polyesterovej sieťoviny, čo uľahčuje čistenie a poskytuje neuveriteľný komfort pri sedení. Vaše pohodlie navyše spríjemnia pohodlné lakťové opierky. Model Bahama možno využívať na záhrade, terase, balkóne, na pláži, na rybách či počas kempovania a táborenia.
 

 

Skutočne praktické

Vďaka možnosti zloženia, zaberá cestovné kreslo Spokey BAHAMA málo miesta, čo uľahčuje jeho prepravu a skladovanie. Môžete si ho tak vziať kamkoľvek - ľahko sa vojde do kufra.

 

 

Turistické kreslo Spokey BAHAMA:

- pohodlie a relaxácie pri odpočinku
- ideálny na záhradu, terasu, balkón, piknik, pri rybárčení alebo rodinnom grilovaní
- jeho tvar pripomína plážové kreslo
- odolná oceľová konštrukcia
- vyrobené z odolnej polyesterovej sieťoviny, ktorá uľahčuje čistenie
- možnosť zloženia


Parametre:
- konštrukcia: oceľ
- sedák: TEXTLINE (polyesterová sieťovina)
- rozmery: 62 x 55 x 67 cm
- váha: 3 kg
- maximálna hmotnosť užívateľa: 120 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.