SPEED Cyklistická prilba pre dospelých a juniorov, 58-61 cm, žltá | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

SPEED Cyklistická prilba pre dospelých a juniorov, 58-61 cm, žltá

Prilba Spokey SPEED je určená pre dospelých užívateľov a mládež. Je zhotovená z ľahkých a bezpečných materiálov. Prilba má certifikát CE, vyhovuje norme EN1078.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693268833

Prilba Spokey SPEED je určená pre dospelých užívateľov a mládež. Je zhotovená z ľahkých a bezpečných materiálov. Prilba má certifikát CE, vyhovuje norme EN1078. Tieto prilby sú dokonalé pre ochranu hlavy pri jazde na korčuliach, skateboardu, bicykli či kolobežke.

KVALITA

Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality.Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme zvláštny dôraz originálnemu a vypracovanému dizajnu. Prilby Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.

TECHNOLÓGIA A VÝHODY

Pre bezpečnosť a pohodlie užívateľa je veľmi dôležité správne prispôsobenie prilby. U prilieb Spokey sú použité regulačné systémy Head Lock, ktoré umožňujú optimálne prispôsobiť prilbu obvodu hlavy užívateľa. Bezpečnostný klip umožňuje ľahké zapnutie a odopnutie prilby behom fyzickej aktivity. 

Model SPEED je vybavený rozšíreným šiltom, ktorý chráni čelo a zátylok. Prilba váži necelých 260 g a je vyrobená technológiou Out-Mold. 

Čo to znamená?

Vnútorná vrstva a vonkajšia tvrdá škrupina nie sú spojené dohromady. Výhodou tejto technológie je pohyblivosť vonkajšej škrupiny, ktorá účinne rozptyľuje silu nárazu a naviac má dodatočnú vrstvu - penu, ktorá tlmí nárazy.



Systém HeadLock uľahčuje prispôsobenie prilby podľa veľkosti hlavy.
 



Bezpečnostný klip umožňuje ľahké zapnutie a odomknutie prilby.
 



Zámok pásu umožňuje trvalé nastavenie proporcií a dĺžky pásu.

Parametre:
- regulácia: Head Lock - 55-58 cm
- výborná ochrana čela a tylu
- rýchle zapínanie pod krkom
- vonkajší povrch: PVC, Out-mold
- hmotnosť: 260 g
- certifikát: CE, EN 1078

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.