Žehliaca kefa na vlasy ETA 5337.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Žehliaca kefa na vlasy ETA 5337.90000

ETA FENITÉ Žehliaca kefa v bielom prevedení ponúka výkon 50 W a nastaviteľnú teplotu od 160 do 220 °C, pričom možno voliť kroky po 10 °C. S funkciou ionizácie, LED displejom a otočným káblom na pohodlné používanie. Vyrobená pre cestovanie s automatickým vypnutím po 60 minútach a praktickým cestovným puzdrom.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393320936

Žehliaca kefa na vlasy ETA 5337.90000

Žehliaca kefa na vlasy ETA FENITÉ vám poskytuje štýlový spôsob úpravy vlasov. S príkonom 50 W a nastaviteľnou teplotou od 160 do 220 °C v 10-stupňových krokoch, si môžete prispôsobiť tepelný efekt podľa vašich potrieb. Využite ionizáciu pre hladký a lesklý výsledok. S LED displejom, automatickým vypínačom po 60 minútach a otočným káblom s dĺžkou 1,8 m je používanie pohodlné. V balení nájdete aj cestovné puzdro pre jednoduchú prenosnosť. Celý tento balíček je doplnený bielou farbou pre eleganciu vo vašej výbave na úpravu vlasov.

Žehliaca kefa ETA FENITÉ je spoľahlivý spoločník pre dokonalý účes. S príkonom 50 W a nastaviteľnou teplotou od 160 do 220 °C v krokoch po 10°C poskytuje presný a individuálny styling pre každý typ vlasov. Vďaka funkciám ionizácie a LED displeju chráni vaše vlasy pred poškodením a umožňuje precízne nastavenie.

Automatické vypnutie po 60 minútach používania zabezpečuje bezpečnosť a energetickú úsporu. Otočný napájací kábel s dĺžkou 1,8 m umožňuje pohodlné manévrovanie počas úpravy účesu. Cestovné puzdro je ideálnym doplnkom pre zanechanie profesionálneho dojmu aj na cestách. Biela farba dodáva tejto žehliacej kefe ETA FENITÉ eleganciu a štýl. Užite si precízny a zdravý styling s touto vynikajúcou žehliacou kefou.

ParameterHodnota
Teplovzdušná kefaáno
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.