BASIC Step debnička 3 stupne regulácie výšky | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

BASIC Step debnička 3 stupne regulácie výšky

Step debnička Spokey Basic umožní vykonávanie efektívneho tréningu, tvarujúceho svalstva spodnej časti tela, predovšetkým zadku.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693289531


Step debnička Spokey Basic umožní uskutočňovanie efektívneho tréningu, tvarujúceho svalstvo spodnej časti tela, predovšetkým zadku. Vďaka možnosti regulácie výšky debničky, tréning je možné prispôsobiť svojim potrebám. 

KVALITA
Na naše produkty kladieme veľmi vysoké nároky, z toho dôvodu dbáme na to, aby na ich výrobu boli použité materiály najvyššej kvality. 

VÝHODY A TECHNOLÓGIE
Debnička bola vybavená samostatným nástavcom, vďaka čomu je možné výšku debničky regulovať od 10 do 20 cm. Debnička je vyrobená z kvalitného materiálu, ktorý možno ľahko udržať v čistote. Určenie Debnička určenie pre cvičenie tvarujúce svalstvo spodnej časti tela. Vhodná pre vykonávanie veľkej škály cvikov, ako pre mužov, tak ženy. Cvičenia na debničke pomáha pri spaľovaní tuku, tvaruje spodnú časť tela: zadok, lýtka, stehná, boky a brucho. Tréning má dobrý vplyv tiež na kardiovaskulárny a respiračný systém. 

Parametre:
rozmery: 78 x 29 x10 / 15/20 cm s možnosťou regulácie výšky
hmotnosť: 3,2 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.