Zápisník hologram | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Zápisník hologram

Dokonalý zápisník vo formáte A6 s holografickým efektom s rôznym motívom zvierat, ako je napríklad tiger, delfín a podobne. Zápisník je linajkového typu.

Akcia
1,14 € s DPH
1,30 €
0,95 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 4026272018549

Dopredaj!


Zápisník s holografickým efektom prináša nový rozmer do vašich zápisov a poznamenaní. Tento zápisník sa pýši krásnym 3D holografickým motívom, ktorý zobrazuje ohromujúce zvieratá ako napríklad tigra, delfíny a ďalšie.

S jeho pohľadovo zaujímavým obalom a motívom zvierat, sa tento zápisník stáva nielen praktickým nástrojom na uchovávanie informácií, ale aj zábavným a estetickým doplnkom, ktorý oživí váš pracovný alebo študijný priestor.

Zápisník je vo formáte A6, čo znamená, že je dostatočne kompaktný na to, aby sa zmestil do tašky. Linajkový typ stránok vám umožní udržať vaše zápisky v organizovanej forme, či už ide o poznámky z vyučovania, zápisky z porád alebo kreatívne nápady.

Farba: Mix. Typ formátu: A6.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.