Vibro Shaper - fitness prístroj na precvičenie celého tela | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

NoName
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Vibro Shaper - fitness prístroj na precvičenie celého tela

Dostaňte sa opät do skvelej formy! Vibro Shaper vám pomôže spáliť kalórie a dostať vaše telo do skvelej formy a to len za 10 minút denne! Bez potenia, bez námahy, bez diet! Stačí sa na ňu len postaviť a zapnúť.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 9010041025307

Cvičte v pohodlí svôjho domova!

Vibro Shaper je vysoko hodnotný, špeciálne vyvinutý fitness prístroj v ktorom je zabudovaný počítač meriaci čas, ovládajúci 99 nastavení rýchlosti, a 3 stupne intenzity. Vibro Shaper podporuje prekrvenie, pomáha spevniť svalstvo a odbúrava celulitídu. Vibro Shaper stimuluje krvný obeh, uvolňuje napäté svaly, bez toho, že by ste sa zapotili.

3 stupne intenzity, 99 nastavenie rýchlosti, 50 svalových kontrakcií za jedinú sekundu

.


Vibro Shaper vám pomôže spevniť svaly!

Je určený pre všetky vekové kategórie. Ak chcete zdravšie žiť, schudnúť, či spevniť svalstvo, Vibro Shaper je presne to, čo potrebujete. 

obsah balenia:

1 x Vibro Shaper fitness prístroj

1 x sada gumových lán gratis

1 x diaľkové ovládanie gratis 

1 x výživový poradca gratis

Precvičíte rôzne svalové skupiny pomocou jediného prístroja. Stačí venovať cvičeniu iba 10 minút denne a budete vždy vo forme. Funguje pomocou vysoko výkonnej oscilačnej technológie. Pomocou pohybov budú vaše svaly stále vo forme a vaše telo bude vypracované. 

ParameterHodnota
VýrobcaNoName
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.