UBNT U Fiber, 8-port GPON OLT | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Ubiquiti
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

UBNT U Fiber, 8-portový GPON OLT

Prevedenie:Rack mounted 19"; Technológia:10 Gigabit Ethernet; Maximálny počet portov:8; Management:Web
Pozrieť podobné produkty

EAN: 810354026607

UBNT U Fiber, 8-portový GPON OLT


uFiber OLT ponúka 8 portov GPON a podporuje až 128 klientov na port, čo predstavuje celkovo až 1024 súbežných klientov s fyzickými linkami do 20 km.

Z hľadiska konektorov má UF-OLD nielen 8 portov GPON, ale aj dva porty SFP+ s rýchlosťou 10G, jeden ethernetový port len na správu a jeden konzolový port.

Správa jednotiek OLT nebola nikdy jednoduchšia! Samotné zariadenie má webové rozhranie, v ktorom môžete zistiť, ktoré jednotky sú aktuálne pripojené, hromadne aktualizovať firmvér atď. Najväčšou výhodou je však centrálna správa pomocou softvéru UNMS (Ubiquiti Network Management System).UNMS je komplexné riešenie správy nielen pre OLT a ich klientov, ale aj pre všetky jednotky z portfólia Ubiquiti Networks, ako sú airMAX, UniFi, EdgeRouter, EdgePoint, EdgeMax a ďalšie... Viac informácií o podpore nájdete na webovej lokalite unms.com. Ovládač je možné stiahnuť a nainštalovať v systéme Linux. Cloudové riešenie zatiaľ nie je podporované, je však možné prenajať si hostované riešenie, napr. tu.




Užitočné odkazy:

.
ParameterHodnota
VýrobcaUbiquiti
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.