ARTEMISININ výživový doplnok proti chrípke a na imunitu, 30ks kapsúl | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

ARTEMISININ výživový doplnok proti chrípke a na imunitu, 30ks kapsúl

Parazitárne a vírusové problémy, vrátane koronavírusov.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8588007822068

ARTEMISININ 98% - výživový doplnok proti chrípke a na imunitu, 30ks kapsúl


Obsahuje rastlinnú látku artemisinin (ocenenú Nobelovou cenou za medicínu 2015). Účinky artemisinínu sú rozsiahle a jeho užívanie pomáha organizmu v boji proti vírusom a parazitom tým, že blokuje ich prienik a replikáciu v pľúcach, má overený účinok pri detegovaní a brzdení rozvoja nádorových buniek. Normalizuje samoregeneračné a ozdravovacie procesy.

Jedna kapsula obsahuje účinnú látku artemisinín 100 mg 98% čistoty. 

Účinok artemisinínu je potvrdený klinickými štúdiami. Je protinádorový, protimalarický, antifungicídny (rezistentné huby a kandidy), antiparazitárný (červy), antiherpetický (herpetické vírusy, Epstein Barr vírus), antimikrobiálny (helicobacter pylori).

Zloženie: artemisinin, maltodextrín, oxid kremičitý (E 551), mikrokryštalická celulóza (102) RVH

* referenčná výživová hodnota nie je definovaná 



DávkovaniePri pozitívnej infekcii užívajte dvakrát denne 30 minút pred jedlom alebo 2 hodiny po jedle 1 až dve kapsuly, vypite najmenej 2 dcl čistej vody. Spotrebujte podľa pokynov celé balenie. 

Upozornenie: Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Nie je vhodný pre tehotné, dojčiace matky a deti. Nepoužívajte, ak ste precitlivený na ktorúkoľvek zložku! Tento výrobok nenahrádza pestrú a vyváženú stravu. Je vhodný pre diabetikov aj celiatikov. Chráňte pred vlhkosťou a priamym slnečným žiarením. Skladujte pri teplote od 15 do 25 °C v originálnom balení! Uchovávajte mimo dosahu detí! Kapsula neobsahuje konzervačné látky. Vhodné pre vegetariánov a vegánov.

Výrobok je registrovaný v krajinách EU 
Vyrobené v podmienkach Správnej Výrobnej Praxe. 


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.