Bezvreckový vysávač ETA 0516.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie

Bezvreckový vysávač ETA 0516.90000

S bezvreckovým vysávačom s príkonom 700 W a ECO motorom môžete vysávať efektívne a ekologicky. Je vybavený HEPA filtrom č. 12 a ponúka akčný rádius 8 metrov. S mäkčenými kolieskami a otočným predným kolieskom o 360° je ovládanie jednoduché a plynulé. Objem nádoby na prach je 1,5 litra a napájací kábel má dĺžku 5 metrov.

74,99 €s DPH
62,49 €bez DPH
U dodávateľa 3 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:74

EAN: 8590393259694

Bezvreckový vysávač ETA 0516.90000

Už žiadne vrecká s vysávačom ETA Ambito!   Vrecká nahradí transparentná nádoba o objeme 1,5l, do ktorej sú nečistoty zachytávané. Akčný 8 metrový rádius vysávača je ideálny pre bežné domácnosti. Ergonomicky tvarovaná rukoväť s integrovanou reguláciou vedľajšieho prisávania vzduchu zasa zaistí komfortnejšie upratovanie vašej domácnosti. Kvalitný HEPA filter č. 12 a ECO motor so zníženým 700 W príkonom zaisťujúci úspornú prevádzku a vysokú účinnosť vysávania. To sú niektoré z mnohých predností skvelého pomocníka bezvreckového vysávača Ambito.


Parkovacie miesto aj šikovná obratnosť 

Bezvreckový vysávač Ambito môžete parkovať v 2 polohách – vertikálna aj horizontálna. Praktické držadlo vám uľahčí manipuláciu a prenášanie stroja. Otočné koliesko o 360° je istotou ľahkej manipulácie pre všestranný pohyb. Všetky pojazdné kolieska sú mäkčené, takže sú šetrné k hladkým podlahám.


Dokonalá filtrácia 

Kvalitný výstupný HEPA filter č. 12 zachytí aj tie najmenšie mikročastice, vstupný molitanový filter a vstupný textilný filter sa postarajú o takmer dokonalé upratanie so zachytením všetkých prachových častíc. S jeho 5-metrovým napájacím káblom a automatickým navíjaním jednoducho môžete vysávať bez toho, aby ste sa museli zaoberať zamotanými káblami.


Príslušenstvo

- Univerzálna podlahová hubica s výsuvným kartáčom (prepínanie pre vysávanie kobercov alebo tvrdých podláh)  

- Vankúšová hubica - šetrne povysáva mäkké textilné povrchy, ako je čalúnenie alebo vankúše - Štrbinová hubica - je vhodná na vysávanie v úzkych a ťažko prístupných miestach (napr. v rebrách radiátorov, za nábytkom atď.)  

- Kefka s jemnými štetinkami pomáha pri upratovaní na miestach, ktoré potrebujete šetrne zbaviť prachu alebo pavučín (na nábytku, stenách či obrazoch)
- Kovová teleskopická trubica (78 cm) umožňuje ideálne nastavenie výšky pre užívateľov


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.