Bezvreckový vysávač ETA 2517.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie

Bezvreckový vysávač ETA 2517.90000

Bezvreckový vysávač s elektronickou reguláciou výkonu a HEPA filtrom. Príkon 800 W, hlučnosť 72 dB a akčný rádius 10 m. Objem prachovej nádoby 2,2 l s automatickým navíjaním kábla. Ergonomická rukoväť, parkovacia poloha vertikálna a horizontálna. S mäkčenými kolieskami a bohatým príslušenstvom. Hmotnosť 4,5 kg.

187,59 €s DPH
156,33 €bez DPH
U dodávateľa 2 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:187

EAN: 8590393259595

Bezvreckový vysávač ETA 2517.90000

Pozrite sa na bezvreckový vysávač ETA Stormy - špičkový pomocník pre váš domov! S úsporným ECO motorom, efektívnym HEPA filtrom a bohatým príslušenstvom je tento vysávač ideálnym spoločníkom pre každodenné upratovanie. S regulačným panelom a ergonomicky tvarovanou rukoväťou je ovládanie ľahké a pohodlné. Bezvreckový dizajn s transparentnou nádobou na prach a automatickým navíjanim kábla uľahčuje údržbu. Vďaka predĺženej záruke na motor môžete starosti hodiť za hlavu. Upratovanie ešte nikdy nebolo také jednoduché a efektívne!


Bezvreckový vysávač ETA Stormy

Vynikajúci výkon s minimálnou spotrebou energie Poznáte to, chcete dokonalú čistotu, ale nechcete plytvať energiou? Bezvreckový vysávač ETA Stormy je pre vás ideálnym riešením. Vďaka úspornému ECO motoru s nižším príkonom zaisťuje vysoký výkon s minimálnou spotrebou energie. S touto kombináciou získavate maximálnu efektivitu vysávania a zároveň šetríte svoj rozpočet.


Transparentná nádoba na prach a výkonný HEPA filter

Čistota bez kompromisov Nečistoty putujú do 2,2 l transparentnej nádoby na prach, ktorú po naplnení ľahko vyprázdnite do koša. Tento vysávač je vybavený kvalitným HEPA filtrom č.12, ktorý spoľahlivo zachytáva aj najmenšie častice prachu a alergény, čím zabezpečuje čistý a zdravý vzduch vo vašej domácnosti.


Elektronická regulácia sacej sily a ergonomický dizajn

Jednoduché ovládanie a pohodlné použitie Stredový ovládací panel vám umožňuje plynulo nastavovať silu sání podľa aktuálnych potrieb. Ergonomicky tvarovaná rukoväť s integrovanou reguláciou vedľajšieho prisávania vzduchu zabezpečuje pohodlnú manipuláciu aj pri dlhšom vysávaní. Otočné predné mäkké kolieska sú šetrné k vašim podlahám, čo zabezpečuje hladké presuny bez poškodenia povrchu. Akčný rádius vysávača je až 10 m ideálny pre bežné domácnosti, pričom * dĺžka napájacieho kábla je 6 m.


Bohaté príslušenstvo a jednoduchá údržba

Všetko, čo potrebujete pre dokonalé upratovanie Pripravte sa na komplexné upratovanie s bohatým príslušenstvom v balení. Dostanete podlahovú hubicu PREMIUM so zámkom, hubicu na zber zvieracích chlpov, štrbinovú hubicu, kefku s jemnými štetinkami a ďalšie užitočné nástroje. Ľahká údržba a praktické funkcie, ako je automatické navíjanie napájacieho kábla, robia z tohto vysávača ideálneho spoločníka pre každú domácnosť.


Predĺžená záruka a hodnotenie dTest

Dôvera vo vysokú kvalitu Vysávač ETA Stormy prichádza s predĺženou zárukou na motor, ktorá sa po registrácii predĺži až na 5 rokov. Navyše, tento vysávač prešiel testami v skúšobni v Hlinsku, kde bol hodnotený podľa najprísnejších kritérií. Výsledné hodnotenie vyjadruje celkovú úroveň vysávača ETA, čo znamená, že môžete mať úplnú dôveru vo vysokú kvalitu a spoľahlivosť tohto produktu.


Technické parametre

Vysávanie: suché 

Príkon vysávača: 800 W 

Hlučnosť: 72 dB 

Objem prachového vrecka alebo nádoby: 2.2 l 

Typ filtrácie: bezvreckový 

Druh filtra: HEPA H 13 

Mäkké zadné kolieska: áno 

Príslušenstvo v balení: dlhá štrbinová hubica, hubica na zvieracie chlpy, kefová, parketová hubica, podlahová hubica, štrbinová hubica, vankúšová hubica 

Dĺžka kábla: 6 m 

Zdroj energie: sieťový 230 V 

Prívodný kábel: automatické navinutie

 Napájanie vysávača: 230 V 

Akčný rádius/dosah: 10 m 

Rozmery produktu: Šírka: 40.5 cm Výška: 24 cm Hĺbka: 27 cm 

Hmotnosť: 7.82 kg

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.