Box na desiatu BAAGL motív Líška | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Box na desiatu BAAGL motív Líška

Plastový box na desiatu s motívom líšky od popredného výrobcu BAAGL prinesie vašim školákom, ale aj neškolákom úsmev na tvári a plné brušká. Box na desiatu je vyrobený z neškodného a bezpečného plastového materiálu v modrej farbe. Jeho výhodami sú zatváracia tlapka a deliaca prepážka vo vnútri desiatového boxu.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595054272913


S plnými bruškami vašich detí vám tentokrát pomôže aj dokonalý box na desiatu v modrej farbe s motívom obľúbeného lesného zvieratka - líšky.


Box je vyrobený značkou BAAGL, ktorá dbá na bezpečnosť detí, a to aj pri výrobe. Preto je box zhotovený z neškodného plastového materálu, nevyvolávajúci žiadne alergické reakcie a škodlivé látky.


Bonusovými bodmi tohto boxu sú aj jeho uzamykanie a organizácia. Vďaka zatváracej tlapke zostane desiata na mieste. Deliaca prepážka vám zase umožní rozdeliť príslušnu desiatu na dve časti, čím sa vyvarujete zmiešaniu sa jedál.


Napriek tomu, neodporúčame boxík čistiť a umývať v umývačke riadu, aby sme zabránili prípadnému poškodeniu produktu, ako je napríklad obrázok líšky.


Farba: Modrá







ParameterHodnota
FarbaModrá
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.