Box na desiatu BAAGL motív Panda | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-25%

Box na desiatu BAAGL motív Panda

Dievčenský box na desiatu od výrobcu BAAGL sa stane skutočným pomocníkom pri zjedení celej desiaty. Na boxe svetloružovej farby sa nachádza krásna potlač s motívom pandy. Výhodou boxu je zatváracia tlapka a vo vnútri sa nachádza aj deliaca prepážka.

Akcia
7,50 € s DPH
10,00 €
6,25 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:7

EAN: 8595054284862

Nezáleží na tom, či sa vaše dievčatko chystá do školy, na výlet alebo len jednoducho potrebuje mať desiatu na dosah ruky. Dievčenský box na desiatu od výrobcu BAAGL je skvelým spoločníkom, ktorý spĺňa všetky potreby a zároveň poteší svojím nádherným dizajnom pandy v svetloružovej farbe.


Vyrobený je z kvalitného plastu, ktorý je bezpečný pre potraviny. Je ľahký a kompaktný, čo umožňuje jednoduché prenášanie a uskladnenie.


Tento štýlový box na desiatu je rovanko vybavený praktickou zatváracou tlapkou, ktorá zabezpečuje, že desiata zostane bezpečne v boxe. Vo vnútri boxu nájdete aj deliacu prepážku, ktorá poskytuje priestor na oddelenie rôznych druhov jedál. 


Box odporúčame neumývať v umývačke riadu, aby sa zachoval tak krásny dizajn a rovnako aj kvalita produktu.


Farba: Svetloružová.



ParameterHodnota
ZnačkaBaagl
FarbaRužová
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.