TUCKY – Chytrý teploměr a monitor polohy 2v1 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

NoName
Darček k objednávke

TUCKY – inteligentný teplomer a monitor polohy 2v1

TUCKY – inteligentný teplomer a monitor polohy 2v1 umožňuje merať teplotu pomocou nalepovanej náplasti nepretržite 24 hodín denne s odchýlkou 0,1°C. Inteligentné prepojenie s aplikáciou pre širšiu funkcionalitu a viac možností. Funkcie: meranie teploty každú minútu, upozornenie pri zmene polohy, varovný signál pri horúčke, ukladanie dát do cloudu, monitorovanie do 10 metrov. Vhodné pre všetky vekové kategórie, alergikov, seniorov, imobilných pacientov, novorodencov. Výdrž až 5 dní bez nabíjania, napájanie cez adaptér a USB kábel.
78,28 €s DPH
65,23 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:78

EAN: 3770007298003

TUCKY – inteligentný teplomer a monitor polohy 2v1

Každý rodič pozná tie nepríjemné večery, keď je dieťa choré, ide spať bez teploty a zobudí sa s plačom, už keď je horúčka vysoká. Kým zaberú lieky, vaše dieťa aj vy sa ešte nejaký čas zbytočne trápite. Radi by ste tomu predišli a podali lieky skôr, ale nechcete dieťa budiť každú chvíľu kvôli meraniu teploty a menej presným bezkontaktným teplomerom nedôverujete

Tucky, šikovný teplomer a monitor polohy certifikovaný pre medicínske použitie, prináša riešenie tejto situácie. Jednoducho ho nalepíte vášmu malému pacientovi pod pravú ruku a TUCKY bude presne merať jeho teplotu každú minútu a meranie bude posielať na vaše iOS/Android zariadenia. Teplotu tak môžete neustále monitorovať, alebo sa môžete spoľahnúť na automatické upozornenie až keď teplota dosiahne určitú hodnotu a bezodkladne podať lieky na zníženie horúčky. Tucky je vhodný na použitie 24 hodín denne cez deň aj v noci a na jedno nabitie vydrží fungovať až 5 dní.





Kľúčové vlastnosti

Inteligentný teplomer s funkciou monitorovania polohy.

Nepretržité monitorovanie teploty každú minútu celých 24 hodín.

Presnosť ± 0,1 °C.

Notifikácia na smartphone pri zvýšení teploty.

Monitorovanie na diaľku s dosahom až do vzdialenosti 10 metrov.

Notifikácia pri zmene polohy dieťaťa.


Bez nabíjania vydrží až 5 dní. 

Pre všetky vekové kategórie, ideálne pre deti a imobilných ľudí, seniori.

Patentovaná technológia s certifikátom medicínskeho zariadenia.

Pohodlné, tenké a pružné náplasti.

Vhodné aj pre alergikov, novorodencov. 

Ukladanie všetkých dát do zdravotníckeho cloudu.


Tucky vykonáva meranie teploty každú minútu s presnosťou ± 0,1 ° C. Okrem merania teploty umožňuje teplomer TUCKY tiež sledovať polohu dieťaťa pri spánku a upozorní vás, pokiaľ ju zmení a obráti sa na brucho. Táto funkcia je určená hlavne pre novorodencov a dojčatá, u ktorých je spánok na brušku spájaný so syndrómom náhleho úmrtia.

Meranie prebieha skrz na telo pripevnený malý teplomer. Jednoducho nalepíte pohodlné, tenké a pružné náplasti Tucky pod pravé podpazušie a môžete cez aplikáciu nepretržite sledovať na diaľku vývoj teploty chorej osoby. Náplasti sú zdravotne nezávadné a jemné na aplikáciu na citlivú pokožku. Pokiaľ dôjde k výraznému zvýšeniu teploty, budete okamžite upozornení varovaním o horúčke vo vašom smartfóne.




Pre maximálne obmedzenie vyžarovania je TUCKY vybavený technológiou „Bluetooth Low Energy“ s dosahom až do vzdialenosti 10 metrov (v závislosti na prekážkach). Ak sa nachádzate mimo tohto rozsahu, záznam merania teploty sa ukladá v certifikovanom zdravotníckom „cloude“, čo vám umožní bezpečný prístup k vašim dátam v reálnom čase a uchová v pamäti všetky doterajšie merania. 

Pri použití druhého zariadenia s Bluetooth je dosah neobmedzený. V miestnosti, alebo v dosahu dieťaťa sa ponechá jedno smart zariadenie na prenos dát do aplikácie cez cloud. Následne cez druhé smart zariadenie (smartphone, tablet) následne budete môcť monitorovať teplotu na prakticky neobmedzenú vzdialenosť. Vyžarovanie vĺn je cca 1000x nižšie ako pri smartfóne, alebo 250x nižšie ako pri bežnej detskej pestúnke.




Inteligentný teplomer a monitor polohy vám umožňuje sledovať priebeh teploty vašej rodiny pomocou jednoduchej a intuitívnej aplikácie TUCKY. Teplomer je ideálny pre všetky vekové kategórie a upozorní vás v reálnom čase, keď teplota vašich blízkych prekročí stanovené limity. Limit upozornenia je možné nastaviť na ľubovoľnú hodnotu


Na jeden užívateľský účet je možné nastaviť až 12 profilov, ktoré uchovávajú nezávisle namerané hodnoty rozličných osôb. V aplikácii je možné si robiť poznámky o pacientoch, ako napríklad kedy zaspali, kedy dostali lieky a podobne.

TUCKY je certifikovaný ako zdravotnícky produkt Európskej Únie CE (Class IIa medical device ISO13485 a Cofepris). Poskytnuté dáta sú synchronizované a chránené vo francúzskom certifikovanom cloude zdravie.

Zariadenie je vyrobené z materiálov spĺňajúcich požiadavky pre biokompatibilný lekársky stupeň TPE tak, aby bol produkt vhodný aj pre alergikov a citlivú pokožku

TUCKY vydrží v prevádzke až 5 dní a nabíja sa 1,5 hodiny pomocou adaptéru a USB kábla. 


BALENIE:

  1x TUCKY teplomer a monitor polohy

  5x aplikačná nálepka (náhradné nálepky sú dostupné samostatne)

   1x USB nabíjací kábel

  Návod

11
ParameterHodnota
VýrobcaNoName
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.