Školský organizér BAAGL Unicorn | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-23%

Školský organizér BAAGL Unicorn

Skvelý dievčenský školský organizér vo fialovej farbe s potlačou obľúbených jednorožcov od precíznej značky BAAGL sa stane skutočným spoločníkom pre organizovanie školských potrieb počas vyučovania alebo v domácnosti. 

Akcia
5,39 € s DPH
7,00 €
4,49 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:5

EAN: 8595054287481

Školský organizér s motívom jednorožcov od značky BAAGL je dokonalým spoločníkom pre školopovinné slečny od 1. triedy základnej školy. Tento praktický organizér je navrhnutý na uskladnenie školských pomôcok a ďalších potrieb, čo umožní udržiavať ich lavicu v poriadku a zabezpečiť, že všetko dôležité bude vždy na dosah počas vyučovania.

Organizér je vyrobený z pevného a odolného umývateľného materiálu, čo zaisťuje jeho dlhú životnosť a jednoduchú údržbu. S pútkami na suchý zips si môžu deti jednoducho uzatvoriť a otvoriť vrecká, čo chráni ich školské veci pred nečistotami.

Táto krásna fialová farba s motívom jednorožcov zaujme všetky malé princezné, ktoré si tak môžu užívať školu s obľúbeným motívom. Vyrobený z kvalitného polyesteru, tento organizér je nielen štýlový, ale aj praktický. S organizérom na školskej lavici budú deti pripravené na všetko, čo školský deň prináša. 


Farba: Fialová.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.