Čistiaci prostriedok na WC 750ml | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie
-28%

Čistiaci prostriedok na WC 750ml

Čistiaci prostriedok na WC Dezol, je slovenský produkt určený na čistenie znečistených povrchov v kúpelni. Extra silný gél ničí baktérie a eliminuje záppachy. Objem balenia 750 ml.

Akcia
1,15 € s DPH
1,60 €
0,96 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8586017180949

Čistiaci prostriedok na WC 750ml

Nová úroveň čistoty a sviežosti s výnimočným čistiacim prostriedkom na WC, Dezol. Vytvorený s ohľadom na slovenskú kvalitu, tento produkt je zárukou nielen čistoty, ale aj hygienicky neutrálneho prostredia. Jeho extra silný gél dokonale ničí baktérie a eliminuje nepríjemné zápachy, čo z neho robí nepostrádateľnú súčasť domácnosti. Jeho účinnosť je výsledkom starostlivo vybraných zložiek, ktoré zaručujú nielen dokonalé čistenie, ale aj dlhotrvajúce osvieženie. S objemom balenia 750 ml máte dostatok na viacnásobné použitie, čo zabezpečuje dlhodobú údržbu vašej kúpeľne. Či už sa potrebujete zbaviť vodného kameňa, škvŕn alebo iných nečistôt, čistiaci prostriedok Dezol je tu pre vás, aby vám poskytol neprekonateľnú čistotu, bielenie a osvieženie

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.