USB mixér | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

USB mixér

Prenosný USB mixér na výrobu ovocných džúsov.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8585037031637

Ste milovníci ovocných a zeleninových smoothie , ale nemáte čas pripraviť si všetko doma ?S týmto prenosným mixérom si ho spravíte kdekoľvek v práci , či v prírode na turistike. Jednoducho kdekoľvek.


Pripraviť si vlastné domáce smoothie už nemôže byť jednoduchšie! Ak ste sa tiež stali milovníkom tohoto osviežujúceho ovocného nápoja, bude tento skvelý mixér tým pravým doplnkom do vašej kuchyne. S pomocou mixéra pripravíte lahodné smoothie behom chvíle. Do vrchnej časti mixéra vložte ovocie a zeleninu, z ktorých budete chcieť smoothie pripraviť, nalejte mlieko alebo jogurt a veko pevne uzavrite. Stlačením tlačidla sa ovocie začne postupne mixovať. Po dostatočnom namixovaní odoberte vrchný uzáver a cez sitko môžete nalievať smoothie do pripravených pohárov a podávať. Vybitý mixér možno nabiť klasickým USB káblom, ktorý je súčasťou balenia. Nie sú teda potrebné žiadne batérie, a tak si so sebou môžete svoj mixér pohodlne vziať so sebou napríklad na chatu alebo na dovolenku.


Parametre:

Objem nádoby: 380 ml

Motorček: DC 3.6V

RPM: 22000ot. (plná nádoba 15000ot)

Batéria: 2000 mAh

Nabíjanie batérie: cez USB

Farba: zelená

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.