kava goppion rex 1000g | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

kava goppion rex 1000g /12/

Káva „Rex Caffè“ vznikla koncom päťdesiatych rokov minulého storočia v starej kaviarni v okrese Cannareggio v Benátkach a mnoho rokov sa Rex Caffé stalo miestom stretnutia znalcov kávy a toho najlepšieho espressa.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 8009360340117

Goppion rex 1000g


Káva „Rex Caffè“ vznikla koncom päťdesiatych rokov minulého storočia v starej kaviarni v okrese Cannareggio v Benátkach a mnoho rokov sa Rex Caffé stalo miestom stretnutia znalcov kávy a toho najlepšieho espressa. Dnes Rex stále zachováva tajomstvá starých benátskych tradícií kávy v tejto zmesi. Zmes sa skladá z výberovej arabiky zo Strednej a Južnej Ameriky a robusty. Káva má zamatovú konzistenciu a intenzívnu chuť s výrazným telom. Má priemerný obsah kofeínu. Certifikovaná vysoká kvalita a GTTC. Táto známka sa udeľuje iba určitým zmesiam, ktoré dosahujú najvyššie štandardy kvality. Zmesi s týmto označením neobsahujú viac ako 20% robusty (overené laboratóriom chémie obchodnej komory v Trieste) a predovšetkým podliehajú protokolu o kontrole (SGS – certifikovaný systém monitorovania kvality).

ParameterHodnota
ZnačkaGoppion
Hmotnosť1000 g
Forma kávyZrnková káva
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.