Návrat do školy so zľavami až do -47%! Všetko potrebné pre školákov od školských tašiek, peračníkov až po zošity a perá vybavíte pohodlne na jednom mieste TU.

Back to school
-34%

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

OMAĽOVÁNKY A4 PRASIATKO PEPPA

Výtvarné potreby sa stávajú zábavou s Omaľovánkami A4 Prasiatko Peppa. Rozvíjajte kreativitu a motorické schopnosti svojho dieťaťa hravou formou. Dokonale pre školské potreby.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8595593819099

OMAĽOVÁNKY A4 PRASIATKO PEPPA

S týmito omaľovánkami sa vaše deti zabavia, keď sa pustia do dobrodružstiev s ich obľúbenou postavou Prasiatkou Peppa.

Vlastnosti

- Formát A4
- Množstvo strán pre kreatívnu zábavu
- Licencovaný produkt s postavou Prasiatka Peppa

Popis produktu

Omaľovánky A4 Prasiatko Peppa sú ideálnou voľbou pre malých tvorcov s veľkou fantáziou. Omaľovánky sú vyrobené v kvalitnom formáte A4, s dostatkom strán plných obľúbených postáv zo sveta Prasiatka Peppa.
Tento výrobok je licencovaným produktom značky Peppa Pig a zaručuje tým kvalitu a presne vytvarované postavy pre ešte väčší zážitok z doomaľovávania.
Výtvarné potreby sú dôležitou súčasťou rozvoja vašich detí a tieto omaľovánky ponúkajú zábavu a učenie v jednom.

Kreatívna zábava pre vaše deti

Omaľovánky A4 Prasiatko Peppa sú zábavné, vzdelávajúce a kreatívne. Ponúkajú nekonečné možnosti pre prejavenie fantázie a talentu vašich detí. S týmito omaľovánkami si deti užijú hodiny a hodiny kreatívnej zábavy.

Kvalitné a bezpečné

Naše omaľovánky sú vyrobené z kvalitných materiálov a sú bezpečné pre deti. Každá stránka ponúka jasné a detailné obrázky, ktoré sa dajú ľahko doomaľovať aj pre najmenších.

Podpora kreativity

Domaľovanie svojich obľúbených postáv pomáha deťom rozvíjať motorické zručnosti, kreativitu a predstavivosť. Je to tiež skvelý spôsob, ako ich podporiť v láske k umeniu a výtvarnému vyjadreniu.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my Vám pomôžeme či už s produktom alebo objednávkou