Farbičky MAPED Color Peps Duo Trojhranné - 24 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-15%

Farbičky MAPED Color Peps Duo Trojhranné - 24 farieb

Drevené pastelky od značky Maped sú výnimočné vďaka obojstrannému použitiu. V balení sa nachádza 12 kusov po 24 farebných odtieňov, ktoré nezaberú toľko miesta napríklad v peračníku.

Akcia
3,32 € s DPH
3,90 €
2,77 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 3154148296003

Tieto jedinečné obojstranné trojhranné farbičky vás dostanú svojou vysokou kvalitou a množstvom farebných možností, ktoré vám ponúkajú.

Súprava obsahuje 12 kusov obojstranných trojhranných farbičiek, čo vám poskytuje celkovo 24 farieb, s ktorými môžete kresliť a maľovať. Nechajte sa uniesť ich výbornou krycou schopnosťou, ktorá vám umožní dosiahnuť žiarivé a intenzívne farby vo vašich dielach.

Tuhy týchto farbičiek sú odolné proti lámaniu a ľahko sa strúhajú, čo zaručuje ich dlhú životnosť a pohodlné používanie. Priemer tuhy je 2,9 mm, čo je ideálna veľkosť pre presné a jemné detaily.

Trojhranný tvar farbičiek je ergonomicky navrhnutý pre pohodlné držanie, čo je veľmi dôležité pri dlhom kreslení a maľovaní. Vaše diela tak budú výrazne lepšie a vy sa nebudete unavovať pri tvorivých aktivitách.

Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,9 mm.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení24 ks
ZnačkaMaped
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.