Farbičky Color Peps MAPED Trojhranné: 18 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Farbičky Color Peps MAPED Trojhranné: 18 farieb

Skvelé a odolné pastelky z dreva značky Maped sa stanú súčasťou každej školskej výbavy u žiakov. V balení sa nachádza až 18 rôznych odtieňov farieb, ktoré sú sýte a pestré.

Akcia
3,70 € s DPH
4,40 €
3,08 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:3

EAN: 3154141832185

Vstúpte do sveta tvorivosti s týmito úžasnými farebnými trojhrannými pastelkami od francúzskej značky MAPED. S touto sadou 18 pasteliek zaručene objavíte nové možnosti pre umelecké diela.

Pastelky majú mäkkú a odolnú tuhu, ktorá umožňuje hladké a presné kreslenie. Ich jasné farby rozžiaria vaše tvorby. So šírkou tuhy 2,9 mm si môžete dopriať drobné detaily aj veľké farebné plochy.

MAPED je známa svojou vysokou kvalitou, praktickým dizajnom a funkčnosťou, a tieto pastelky nie sú výnimkou. Ich trojuholníkový tvar poskytuje pohodlný úchop. Navyše, orezávanie pasteliek je rýchle a jednoduché. 

Sada obsahuje 18 kusov farbičiek v žiarivých, sýtych farbách, ktoré otvoria dvere do sveta farieb a umeleckých možností. Odolné jadro ceruzky zaručuje dlhú životnosť pasteliek, takže budete mať radosť z ich používania dlho do budúcnosti.

Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 2,9 mm.

ParameterHodnota
Priemer hrotu2,9 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.