Farbičky MAPED Trojhranné Color Peps Strong - 12 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-17%

Farbičky MAPED Trojhranné Color Peps Strong - 12 farieb

Vynikajúce pastelky od spoločnosti Maped Color Peps Strong sú výnimočne vďaka ultra odolnej tuhe. Farbičky trojhranného typu sú vyrobené z kvalitného dreva. V balení nájdete až 12 kusov rôznych farebných odtieňov.

Akcia
2,16 € s DPH
2,60 €
1,80 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 3154148627128

Farbičky MAPED Trojhranné Color Peps Strong - 12 farieb

Farebné pastelky od značky Maped trojhranného typu Color Peps Strong obsahuje 12 farieb, ktoré vás potešia svojou kvalitou a žiarivými odtieňmi.

Pastelky sú vyrobené z dreveného materiálu, čo zabezpečuje ich extra odolnosť a dlhú životnosť. Sú ideálne pre všetkých tvorivých jedincov, či už ide o začiatočníka alebo skúseného umelca. Ergonomický trojhranný tvar pasteliek je navrhnutý tak, aby sa mohli pohodlne držať v ruke, a tak tvoriť bez zbytočného namáhania.

Hrúbka tuhy je 3,2 mm, čo umožňuje presné a detailné maľovanie. Tieto pastelky majú nielen vynikajúcu kryciu schopnosť, ale aj jasné a žiarivé farby, ktoré vašim dielam dodajú šmrnc a výraz.

Táto súprava farebných pasteliek je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí radi tvoria a maľujú. Nech už je vaším cieľom kreslenie, maľovanie alebo farebné kontúry, tieto pastelky poskytnú všetko, čo potrebujete pre vaše tvorivé projekty.


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 3,2 mm

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaMaped
Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.