Farbičky trojhranné COOL BY VICTORIA - 12 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-14%

Farbičky trojhranné COOL BY VICTORIA - 12 farieb

Trojhranné farebné pastelky vyrobené z kvalitného materiálu poskytujú pohodlný uchop. Pastelky sú vyrobené firmou Victoria. V balení sa nachádza 12 kusov rôznych pestrých a intenzívnych odtieňov, zanechavajúce stopu 2,9 mm.

Akcia
1,29 € s DPH
1,50 €
1,08 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 5999105012801

100%

Hodnotili

5

2x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x

Farebné trojhranné pastelky značky Victoria, ktoré prinášajú kúzlo živých farieb na vaše tvorivé projekty. V balení nájdete 12 krásnych odtieňov, ktoré inšpirujú k vytvoreniu diel plných farieb pre malých i veľkých umelcov. S tenkou šírkou tuhy 2,9 mm sú tieto pastelky dokonalým nástrojom na detaily a precízne práce.

Tieto pastelky nebudú potešením len pre vaše diela, ale aj pre vaše deti. Trojhranný tvar pasteliek je navrhnutý tak, aby podporoval správny uchop u detí, ktoré sa učia písať a kresliť. Sú to ideálne pastelky na vývoj jemnej motoriky a tvorivosti vašich najmenších.

Pastelky COOL by Victoria sú vytvorené s ohľadom na spoľahlivosť a bezpečnosť. Tieto drevené pastelky sú odolné voči pádom a nárazom, takže nebudete musieť mať strach, že prasknú pri nešťastnom páde. Ich mäkká tuha je pripravená na kreslenie hladkých línií a vytváranie nádherných farbistých prechodov.

Tieto pastelky sú vhodné pre deti od 3 rokov a sú ideálne na kreslenie na papier.


Farba: Mix. Priemer hrotu: 2,9 mm. Typ hrotu: Okrúhly.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaCool By Victoria
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.