Farbičky trojhranné hrubé COOL BY VICTORIA - 12 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-20%

Farbičky trojhranné hrubé COOL BY VICTORIA - 12 farieb

Krásne farebné drevené pastelky sa nachádzajú v balení po 12 pestrých farebných odtieňov. Pastelky majú trojhranný tvar, ktorý umožňuje pohodlné uchytenie deťmi. 

Akcia
2,92 € s DPH
3,65 €
2,43 € bez DPH
Na sklade > 5 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 5999105012832

Farebné pastelky značky Victoria, ktoré prinesú nádherný svet farieb. V balení nájdete až 12 žiarivých odtieňov, ktoré vám umožnia vyjadriť svoju kreativitu a tvorivosť. So šírkou tuhy 4 mm sú tieto pastelky ideálnym nástrojom pre rôzne tvorivé projekty.

Tieto pastelky sa môžu pochváliť vynikajúcim krytím farby. To znamená, že vaše maľby a kresby budú plné života a intenzity. Bez ohľadu na to, či ste začiatočník alebo skúsený umelec, tieto pastelky vám pomôžu vytvárať diela.

Ich hrubý tvar je špeciálne navrhnutý tak, aby poskytoval stabilné držanie aj pre tých najmenších umelcov. Trojhranný tvar pasteliek zabezpečuje pohodlné používanie a umožňuje vám maľovať a kresliť s ľahkosťou.

Farba: Mix. Priemer hrotu: 4 mm. Typ hrotu: Okrúhly.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaCool By Victoria
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.