Mapa 253 - (PP, Plus, s gumičkou, modrá) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-26%

Mapa 253 - (PP, Plus, s gumičkou, modrá)

Praktická mapa 253 je vhodná pre odkladanie vašich potrebných dokumentov v pracovnom alebo v školskom prostredí. Mapa je vyrobená z pevného materiálu v modrej farbe. Disponuje aj gumičkou, ktorá slúži na uzatváranie.

Akcia
1,04 € s DPH
1,40 €
0,87 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8595058340236

Mapa 253 - (PP, Plus, s gumičkou, modrá)

Odkladacie mapy s tromi chlopňami a gumičkou, osadenou vertikálne, predstavujú efektívny spôsob na organizáciu a uchovávanie dokumentov.

Vyrobené s použitím 225 g kartónu s lamino úpravou, poskytujú spoľahlivú pevnosť a odolnosť, ktorá je dôležitá pre bežné manipulácie s dokumentmi.

Modrá farba týchto odkladacích máp dodáva farebný a prehľadný prvok do každej kancelárie, čo uľahčuje kategorizáciu a triedenie dokumentov.

Vertikálne osadená gumička zabezpečuje bezpečné uzavretie mapy, čím chráni jej obsah pred nežiaducim vypadnutím alebo poškodením.

Tieto odkladacie mapy sú ideálnym nástrojom pre každého, kto si potrebuje udržať svoje dokumenty usporiadané a ľahko dostupné.

Ich spoľahlivý dizajn a výrazná farba ich robia praktickým a atraktívnym doplnkom do každej pracovnej alebo kancelárskej súpravy.

Farba: Modrá

Materiál: PP

Spôsob zapínania: Gumička

ParameterHodnota
Spôsob zapínaniaGumička
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.