Osobná smart váha Eta Vital Fit bluetooth | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Osobná váha ETA Vital Fit 6781 90000 biela

Osobná váha ETA Vital Fit 6781 90000 biela, osobná váha; 18 telesných dát; hmotnosť, BMI, tuk, svaly, voda, viscerálny tuk; aplikácia Vital Body Plus; profily pre 8 osôb; nosnosť 180 kg; napájanie 3× AAA batéria
45,60 €s DPH
38,00 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:45

EAN: 8590393320769

ETA Vital Fit 6781 90000, biela

Osobná váha ETA Vital Fit nadchne milovníkov dizajnových vecí a šikovných technológií. Analytická váha vie zaznamenať a vyhodnotiť vývoj až 18 telesných charakteristík pomocou smart aplikácie Vital Body Plus. Postavte sa na sklenenú plochu s hrúbkou 6 mm a ihneď sa dozviete výslednú hmotnosť, váha ju zobrazí s rozlíšením na 100 g. Nosnosť váhy je 180 kg a na prípadné preťaženie vás upozorní zabudovaný indikátor. Zapnutie a vypnutie váhy je automatické. S aplikáciou Vital Body Plus budete mať vždy prehľad o svojej kondícii a porovnáte tiež súčasné výsledky s tými z predchádzajúceho merania. Aplikácia je vhodná pre operačný systém Android 4.4 a novšie, iPhone4S a iOS 8.0 a novšie. Váš mobilný telefón sa s aplikáciou zmení na hypotetického šikovného trénera a tiež vám umožní všetky informácie zdieľať na sociálne siete. ETA ponúka na odolnú váhu predĺženú záruku 3 roky.

Kľúčové vlastnosti:

- Analytická osobná váha s odolným 6 mm sklom

- Aplikácia Vital Body Plus pre spárovanie so smartfónom

- Dôkladná analýza pomocou výšky, váhy, veku, pohlavia a biologického odporu

- Energeticky úsporná bezdrôtová technológia pre prenos nameraných dát

- Prevádzka pomocou 3 AAA batérií

- Upozornenie na blížiace sa vybitie váhy

Veľa funkcií

Váha ETA vám zmeria viscerálny, telesný aj podkožný tuk, zistí množstvo vody v tele, svalovinu a celkovo zhodnotí vašu postavu. Navyše si zapamätá údaje až 8 osôb a vie ich automaticky rozpoznať.

Monitoruje až 18 telesných parametrov

Po spárovaní váhy s mobilným zariadením aplikácie Vital Body Plus zobrazuje, analyzuje a zhromažďuje namerané dáta - metabolický vek, viscerálny tuk, telesný tuk, vodu v tele, svalovinu, kosti, odporúča minimálny kalorický príjem a vyhodnocuje index BMI. Umožňuje prepnutie jednotiek hmotnosti (kg / lb / st: lb) a výšky (cm).

Odolné vyhotovenie

Osobná váha ETA je vyrobená z bezpečnostného skla s hrúbkou 6 mm. Jej nosnosť je 180 kg a je vybavená indikátorom preťaženia.


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.