Tyčový vysávač ETA 1434.90038 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
Jarné upratovanie

Tyčový vysávač ETA 1434.90038

ETA tyčový vysávač s príkonom 800 W je spoľahlivým pomocníkom pre dokonalé upratovanie. S objemom prachového vrecka 2,5 l a sacím výkonom 300 W zvládne čistenie s ľahkosťou. Vybavený signalizáciou plnosti prachového vrecka a ochranou proti prehriatiu motora, poskytuje bezpečnú a efektívnu údržbu vašej domácnosti.

135,66 €s DPH
113,05 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:135

EAN: 8590393256587

Tyčový vysávač ETA 1434.90038

Vysávač ETA je spoľahlivým pomocníkom pre každodenné čistenie vašej domácnosti. S príkonom 800 W a akčným rádiom až 8 metrov poskytuje dostatok výkonu a dosahu na účinné odstránenie nečistôt. S jednoduchou obsluhou a údržbou, elektronickou reguláciou sacieho výkonu a praktickým príslušenstvom je to ideálny nástroj pre pohodlné a efektívne čistenie.


Výkonný a flexibilný 

S tyčovým vysávačom ETA s príkonom 800 W a dĺžkou napájacieho kábla 7 m dosiahnete rýchle a účinné čistenie každej miestnosti. Jeho unikátny systém zámeny sacích trubíc umožňuje prispôsobiť vysávač na mieru vašim potrebám. Tichý chod 74 dB (A) eliminuje hluk pri vysávaní. 


Jednoduchá obsluha a údržba

Rýchle zostavenie, praktické rozmery  135,5 × 26 × 17,5 cm a nízka hmotnosť 3,5 kg urobí manipuláciu s vysávačom hračkou. Elektronická regulácia sacieho výkonu a signalizácia plnosti vrecka na prach zabezpečujú optimálne výsledky čistenia bez zbytočného úsilia. Objem syntetického vrecka na prach je 2,5 l.


Bezpečné a pohodlné používanie

S bezpečnostnou poistkou proti prehriatiu motora a praktickými príslušenstvom, ako je univerzálna podlahová hubica s výsuvnou kefou a štrbinová hubica je spoľahlivým pomocníkom pri každom upratovaní. Urobte si život jednoduchším s vysávačom, ktorý je šikovný, spoľahlivý a výkonný.


Vysávač ETA APART je praktický a ľahko skladateľný. Jeho odnímateľné držadlo s otvorom na zavesenie umožňuje jednoduché uskladnenie na stenu. S jednoduchou parkovacou polohou a držadlom na prenášanie je manipulácia ľahká. Úchyt pre napájací kábel zabezpečuje, že je vždy na dosah.

Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.