Bezkontaktný infračervený teplomer HOCO YQ6 | Fuego.sk | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

NoName
Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Bezkontaktný infračervený teplomer HOCO YQ6

Bezkontaktný teplomer HOCO YQ6 pracuje na princípe infračerveného svetla. Má rozmedzie 34°C –42,9°C a pri meraní okolia 25°C–100°C. Jeho presnosť je ± 0,1°C a ponúka rýchle meranie v jednotkách Celsius °C / Fahrenheit °F. Funkcia automatického vypnutia, podsvietený LCD displej.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 6931474729194

Teplomer HOCO YQ6

Bezkontaktný infračervený teplomer zmeria telesnú teplotu veľmi jednoducho a rýchlo. Vďaka využitiu infračervených lúčov je toto zariadenie úplne bezkontaktné a teplotu dokáže odmerať už na vzdialenosť 1 - 3 cm.  To umožňuje bezpečné a hygienické meranie nielen v domácnostiach, ale napríklad na školách, v zamestnaní a podobne. 

Vďaka ergonomickému tvaru prispôsobenému na držanie v ruke bude jeho používanie veľmi pohodlné. Má tak obrovskú výhodu oproti klasickým kontaktným teplomerom, pretože toto zariadenie dokáže odmerať teplotu jednoducho bez rušenia aj počas spánku

Zariadenie zobrazuje všetky výsledky na podsvietenom LCD displeji. Využíva dva módy - zelený a červený - ktoré sa obmieňajú v závislosti od nameranej hodnoty. 

Disponuje zvukovou aj emoji signalizáciou výsledku (pri normálnej teplote usmiaty smajlík, pri horúčke smutný smajlík).

Ponúka dve možnosti merania : telesná teplota a okolie. Rozmedzie hodnôt pri telesnej teplote je od 34°C do 42,9°C. Pri meraní okolia sa hodnoty pohybujú na škále od 25°C –100°C. 

Okrem iného je možné zvoliť si, v akých jednotkách sa budú hodnoty zobrazovať - Celsius °C / Fahrenheit °F.

Výsledky o nameraných hodnotách budú vždy veľmi presné, vďaka malej odchýlke merania ± 0,1°C. 

Okrem šikovnosti, praktickosti a presnosti má tento teplomer aj ďalšie benefity. Jedným z nich je automatické vypnutie, ktoré šetrí batérie teplomeru už po 30 sekundách nečinnosti. 

Napájanie je zabezpečené pomocou 2x AAA batérií

ParameterHodnota
VýrobcaNoName
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.