Listová zásuvka Han - (nepriehľadná, klassik, čierna) | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Han Listová zásuvka - (nepriehľadná, klassik, čierna)

Renomovaná značka Han prináša efektívneho pomocníka na odkladanie potrebných materiálov vo formáte A4 - listovú zásuvku. Zásuvka má hranatý tvar. Vyrobená je z kvalitných nepriehľadných materiálov. Ide o klasickú zásuvku v elegantnej čiernej farbe.

2,40 €s DPH
2,00 €bez DPH
U dodávateľa 1 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 4012473112940

Han Listová zásuvka - (nepriehľadná, klassik, čierna)

Stohovateľná listová zásuvka formátu A4 od značky Han je praktickým a spoľahlivým riešením pre organizáciu vašich dokumentov. 

Je vybavená zadnými zarážkami, ktoré umožňujú jednoduché stohovanie odkladacích boxov aj stupňovito dozadu, čím šetríte cenný priestor na vašom pracovnom stole.

Čierna farba dodáva tejto zásuvke moderný vzhľad, zatiaľ čo kvalitné materiály zaručujú dlhú životnosť a spoľahlivú funkčnosť. 

S touto stohovateľnou listovou zásuvkou od značky Han získate nielen praktický a funkčný kus pre váš pracovný priestor, ale aj štýlový doplnok, ktorý vám pomôže udržať poriadok vo vašich dokumentoch.

Formát: A4 

Značka: Han

Farba: Čierna

ParameterHodnota
FormátA4
ZnačkaHan
FarbaČierna
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.