TrueLife Pulse BT - tonometr/měřič krevního tlaku | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

TrueLife
Darček k objednávke

Tlakomer TrueLife Pulse BT

Tlakomer na pažu meria systolický, diastolický tlak a pulz. zariadenie využíva Bluetooth prepojenie so smartfónom a kompatibilnú aplikáciu MedM Health. Funkcie: detekcia arytmie, automatické vypnutie, grafické znázornenie, pamäť 2x 480 meraní, výpočet priemeru, indikátor pohybu, nastavenie alarmu na meranie, export dát. Napájanie pomocou sieťového adaptéra alebo batérií.
96,73 €s DPH
80,60 €bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:96

EAN: 8594175355789

Tlakomer TrueLife Pulse BT

Ak si potrebujete strážiť krvný tlak a uchovávať dáta jednotlivých meraní, potom pre vás bude skvelým pomocníkom digitálny tlakomer na rameno TrueLife Pulse BT. Zvládne zvlášť sledovať hodnoty dvoch užívateľov a v pamäti uchová až 480 meraní pre každého z nich. Vďaka Bluetooth konektivite ľahko spárujete tlakomer s telefónom, kde taktiež môžete svoje dáta uchovávať. Tlakomer disponuje prehľadným, farebne podsvieteným 6,5“ veľkým displejom. Na ovládanie slúžia prehľadné tlačidlá. Tlakomer aj manžetu ľahko uložíte do praktického cestovného puzdra, ktoré je súčasťou balenia. Výhodou je aj indikátor nepravidelného srdcového rytmu, automatické vypínanie či priemerovanie posledných 3 hodnôt.  Tlakomer je napájaný štyrmi batériami a je možné s ním bez problémov cestovať.

Kľúčové vlastnosti

Bluetooth konektivita

Zobrazenie dátumu a času

Export dát pre lekára

Prenos údajov do telefónu

Grafické zobrazenie výsledkov

Možnosť nastavenia pripomienky merania tlaku

Indikátor nepravidelného tepu

Pamäť pre dvoch užívateľov až na 480 meraní

Indikátor pohybu

Zobrazenie priemernej hodnoty z posledných 3 meraní

Prehľadný veľký podsvietený displej

Automatické vypnutie


Tlakomer využíva oscilometrickú metódu merania tlaku, ktorá zaisťuje maximálnu presnosť nameraných hodnôt. Tlakomer môžu využívať dvaja používatelia, ktorých poteší pamäť až na 480 meraní pre každého užívateľa. 

O meranie sa postará automatická nastaviteľná manžeta s obvodom 22-44 cm, ktorá sadne každému. Indikátor nepravidelného srdcového rytmu stráži váš pulz a upozorní na prípadnú arytmiu. 

Tlakomer TrueLife Pulse BT je opatrený prehľadným displejom o nadpriemernej veľkosti 6,5“  s farebným podsvietením. Displej zobrazuje všetky dôležité hodnoty a zapnuté funkcie, vrátane dátumu a času. Namerané hodnoty vám zobrazí behom chvíľky a dokonca v prehľadnom grafickom spracovaní. Tlakomer okrem iného umožňuje aj nastavenie alarmu, ktorý vám pripomenie čas na meranie.




Ak by vám nestačila pamäť 2x 480 meraní, určite oceníte možnosť prepojenia so svojim smartfónom. S mobilnou aplikáciou MedM Health môžete kedykoľvek a kdekoľvek sledovať vývoj svojho zdravia. Namerané hodnoty viete dokonca exportovať do súboru pre svojho lekára. S denným, týždenným, mesačným alebo ročným zobrazením a odkazom na populárnu zdravotnú aplikáciu „Apple Health Kit“ alebo „Google Fit“ ponúka aplikácia širokú škálu možností. Okrem toho môžete zobraziť svoj priemer a hodnotenie každého merania v aplikácii.


Tlakomer je ideálny aj na používanie mimo domova a na cestách. Na používanie môžete využiť sieťový zdroj napájania, alebo alkalické batérie 4x AA. Tlakomer aj manžetu ľahko uložíte do praktického cestovného puzdra, ktoré je súčasťou balenia. 




Tlakomer bol starostlivo testovaný a overený Svetovou zdravotníckou organizáciou (WHO) a spĺňa globálne klinické štandardy a protokoly.


Presnosť merania pulzu: 5 %
Presnosť merania tlaku: 3 mmHg

Šírka výrobku: 16.6 cm
Výška výrobku: 19.0 cm
Hĺbka výrobku: 5.2 cm
Hmotnosť výrobku: 0.8 kg



ParameterHodnota
VýrobcaTrueLife
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.