Kružidlo kovové KIN 4501 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

Kružidlo kovové KIN 4501

Kružidlo vyrobené poprednou značkou Koh-i-noor by malo patriť do peračníka medzi rysovacie potreby každého žiaka a študenta. Kružidlo je z kvalitného kovového materiálu.

Akcia
2,86 € s DPH
3,40 €
2,38 € bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8593539801733

Kovové kružidlo od renomovanej značky Koh-i-noor, ktoré je ideálne pre školské a kancelárske použitie. 


Toto kružidlo vám umožní jednoducho a presne kresliť kruhy s polomerom od 5 mm až po 125 mm, čím sa stane neoceniteľným nástrojom pre vaše geometrické úlohy, technické kreslenie a mnoho ďalších kreatívnych projektov.


Kružidlo je vyrobené z kvalitného kovu,čo zaručuje jeho odolnosť a dlhú životnosť. Jeho dĺžka 122 mm je optimálna pre pohodlné držanie a manipuláciu s ním. To vám umožní ľahko ovládať kružidlo a dosiahnuť presné a čisté kruhové tvary.


Je zabalené v praktickom blistri, čo zabezpečuje jeho bezpečný transport a skladovanie. Nech už ste študent, profesionálny architekt alebo jednoducho milovník umenia, toto kovové kružidlo vám poslúži s precíznosťou a eleganciou.


Materiál: Kov. 

ParameterHodnota
Typ materiáluKov
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.