Fixky Maped COLOR PEPS Long Life - 24 farieb | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Maped
Darček k objednávke
-12%

Fixky Maped COLOR PEPS Long Life - 24 farieb

Sada farebných fixiek značky Maped obsahuje až 24 kusov rôznych odtieňov fixiek, ktoré sú ľahko zmývateľné. Výhodou fixiek je ich dlhá životnosť, trojholníkový tvar pre lepšie držanie v rukách deti, žiarivé odtiene a mnoho ďalšieho.

Akcia
6,82 € s DPH
7,75 €
5,68 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:6

EAN: 3154148450221

Skvelá sada farebných fixiek značky Maped COLOR PEPS Long Life obsahuje 24 krásnych a pestrých farieb. Každá fixka má priedušný uzáver, zabezpečujúci bezpečnosť pri ich skladovaní.

S týmito farebnými fixkami si môžete maľovať a kresliť bez obáv. Ich atrament je ľahko vyprateľný a zmývateľný. Aj ak sa trochu pomaľujete, nevadí – atrament ľahko zmizne.

Hrot týchto fixiek je prekvapivo odolný proti zatlačeniu a poškodeniu, čo znamená, že môžete kresliť s istotou. Ich žiarivé farby vás okamžite oslnia a prinesú do vašich kresieb a malieb neobyčajnú intenzitu. 


Tvar fixiek je špeciálny pre váš pohodlný zážitok. Trojhranný tvar umožňuje lepšie uchopenie, čo je veľkou výhodou pre vašu kreativitu. Stredne hrubý hrot je ideálny na rôzne druhy maľby a kresby.


Farba: Mix. Typ hrotu: Okrúhly. Priemer hrotu: 3,6 mm.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení24 ks
ZnačkaMaped
Šírka stopy3,6 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.