Fixky 12 farieb Príšerka | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Fixky 12 farieb Príšerka

Fixky 12 farieb Príšerka sú skvelými nástrojmi pre farebné kreslenie, maľovanie a písanie. Táto sada obsahuje 12 rôznych farebných fixiek v hravom dizajne s motívom príšeriek, čo pridáva do tvorivých aktivít zábavný a hravý prvok.

Akcia
0,62 € s DPH
0,70 €
0,51 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní

Fixky 12 farieb Príšerka sú skvelými nástrojmi pre farebné kreslenie, maľovanie a písanie. Táto sada obsahuje 12 rôznych farebných fixiek v hravom dizajne s motívom príšeriek, čo pridáva do tvorivých aktivít zábavný a hravý prvok.

Každá fixka je jasne sfarbená a dobre pigmentovaná, čo zaručuje výrazné a pôsobivé výsledky na papieri. S týmito fixkami môžete vytvárať farebné obrázky plné fantázie a zábavy.

Fixky majú pohodlný hrot, ktorý umožňuje presné a plynulé čiary. Ich špička je odolná a vydrží aj pri intenzívnom používaní. Fixky sa rovnomerne a súvisle farbia, čo umožňuje hladké a pohodlné používanie.

Dizajn príšeriek na fixkách pridáva špeciálne čaro a deti si s nimi môžu vytvárať kreatívne obrázky s veselými a hravými príšerkami.

Fixky 12 farieb Príšerka sú ideálnou voľbou pre tvorivé deti, ktoré majú radi farebné hry a aktivitu. S ich hravým dizajnom môžu deti objavovať a vyjadrovať svoju tvorivosť. Bez ohľadu na to, či kreslia svoje obľúbené príšerky, vymýšľajú nové príbehy alebo farbia farebné svety, tieto fixky im poskytnú nástroj na rozvíjanie ich fantázie a kreativity.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení12 ks
ZnačkaHerlitz
Šírka stopy1 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.