Fixky 18 farieb Power STABILO | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Fixky 18 farieb Power STABILO

Fixky 18 farieb Power STABILO sú skvelými nástrojmi pre farebné kreslenie, maľovanie a písanie. Tieto fixky sú známe svojou vysokou kvalitou, živými farbami a spoľahlivosťou.

Akcia
5,98 € s DPH
6,80 €
4,98 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:5

EAN: 3168070280184

Fixky 18 farieb Power STABILO sú skvelými nástrojmi pre farebné kreslenie, maľovanie a písanie. Tieto fixky sú známe svojou vysokou kvalitou, živými farbami a spoľahlivosťou.

Sada obsahuje 18 rôznych farieb, čo poskytuje širokú paletu možností pre tvorivé projekty a kresby. Každá farba je jasná, intenzívna a dobre pigmentovaná, čo zaručuje výrazné a živé výsledky na papieri.

Fixky majú hrot s hrúbkou, ktorá umožňuje plynulé a presné čiary. Ich špička je odolná a vydrží aj pri väčšom tlaku pri písaní a kreslení. Fixky sa dobre a rovnomerne farbia, čo umožňuje hladké a súvislé použitie.

Telo fixiek je ergonomicky tvarované, čo zaisťuje pohodlné držanie v ruke aj pri dlhodobom používaní. Majú pevný a spoľahlivý kryt, ktorý chráni hrot fixky a zabraňuje vysychaniu atramentu, čím sa predlžuje ich životnosť.

Fixky 18 farieb Power STABILO sú ideálnym nástrojom pre umelcov, študentov a všetkých, ktorí sa radi vyjadrujú pomocou farieb. S ich vysokou kvalitou a živými farbami môžete vytvárať pôsobivé a farebné diela. Bez ohľadu na to, či kreslíte, maľujete alebo označujete, tieto fixky vám poskytnú spoľahlivé a výkonné nástroje pre vašu tvorivosť.


    STABILO power 18 ks sú ideálne fixky pre deti, ktoré z času na čas zabudnú niekde vrchnáčik. Fixky majú dlhú životnosť a vydržia až 8 týždňov bez vrchnáčika a nevyschnú. Sú          teda ideálnym riešením pre škôlky či školy. Majú robustný hrot šírky M ktorý je odolný tlaku. 

ParameterHodnota
Počet kusov v balení18 ks
ZnačkaStabilo
Šírka stopy2 mm
Typ hrotuGuľatý
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.