Fixky antibakteriálne 1mm 18 farieb ICO | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Fixky antibakteriálne 1mm 18 farieb ICO

Fixky antibakteriálne 1mm 18 farieb ICO sú skvelým nástrojom pre tvorivé a hygienické kreslenie a písanie. Tieto fixky majú antibakteriálnu vlastnosť, čo prispieva k udržaniu čistoty a hygieny pri používaní.

Akcia
5,10 € s DPH
5,80 €
4,25 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:5

EAN: 5997361560074

Fixky antibakteriálne 1mm 18 farieb ICO sú skvelým nástrojom pre tvorivé a hygienické kreslenie a písanie. Tieto fixky majú antibakteriálnu vlastnosť, čo prispieva k udržaniu čistoty a hygieny pri používaní.

Sada obsahuje 18 rôznych farieb, čo poskytuje širokú paletu možností pre tvorivé projekty a kresby. Fixky majú hrot s hrúbkou 1 mm, čo umožňuje presné a jemné čiary a detaily. S ich pomocou môžete vytvoriť živé a farebné diela.

Antibakteriálna vlastnosť týchto fixiek zabraňuje rastu baktérií na povrchu a znižuje riziko prenosu choroboplodných mikroorganizmov. To je obzvlášť dôležité, keď je používanie fixiek bežné, napríklad v školách, kanceláriách alebo verejných priestoroch.

Fixky majú pohodlné a ergonomické telo, ktoré sa dobre drží v ruke. Taktiež sa dobre a rovnomerne farbia, čo zaručuje plynulý a súvislý zážitok pri kreslení a písaní.

Fixky antibakteriálne 1mm 18 farieb ICO sú ideálnym doplnkom pre tvorivé a hygienické používanie. Vďaka ich antibakteriálnej vlastnosti a širokej farebnej ponuke poskytujú bezpečný a zábavný spôsob kreslenia a písania. S týmito fixkami môžete vytvoriť krásne a živé diela, zatiaľ čo si zachovávate hygienu a čistotu.


    Antibakteriálny popisovač vyplnený antibakteriálnou vodnou farbou, s priedušnou bezpečnostnou čiapkou, na kreslenie a farbenie. Plastové diely obsahujú ióny striebra                    Biomaster na antibakteriálnu ochranu (biocídna účinná látka: sklo fosforečnan strieborný). Registračné číslo: 3264423. Hrúbka čiary: 1 mm.

ParameterHodnota
Počet kusov v balení18 ks
ZnačkaICO
Šírka stopy1 mm
Typ hrotuOkrúhly
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.