HASBRO STRIVE Kolieskové korčule, čierno-oranžové, zn. NERF, ABEC7 Carbon, veľ. 33-37 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

HASBRO STRIVE Kolieskové korčule, čierno-oranžové, zn. NERF, ABEC7 Carbon, veľ. 33-37

Kolieskové korčule s grafikou Nerf. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. Pri modeli Spokey Strive je podvozok vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť

44,16 €s DPH
36,80 €bez DPH
Na sklade 1 ks
Obvykle do 3 pracovných dní
Nákupom získate:44

EAN: 5902693294993

Kolieskové korčule s grafikou Nerf! 

Nastaviteľné kolieskové korčule Spokey Strive s grafikou My Little Pony vyčaria úsmev na tvári každého dieťaťa. 


Kolieskové korčule s grafikou Nerf!  

Nastaviteľné kolieskové korčule Spokey Strive s grafikou My Little Pony vyčaria úsmev na tvári každého dieťaťa.  Kolieskové korčule Spokey Nerf Strive boli vytvorené špeciálne pre deti, u ktorých si môžete rýchlo a jednoducho nastaviť potrebnú veľkosť. Zaberie to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí ešte len rastú, a pre tých, ktorí majú "hraničnú" veľkosť (napr. 30/31).  Vieme, aká dôležitá je pri deťoch bezpečnosť a pohodlie. Preto sme si stanovili vysoké štandardy a pri výrobe našich produktov sa snažíme používať tie najkvalitnejšie materiály. Korčule Spokey sú vyrobené v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami. 


Korčuľujte vlastnou cestou  

Pri výbere korčúľ venujte osobitnú pozornosť podvozku. V prípade korčúľ Spokey Strive je podvozok vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Kolieska sú vyrobené z odolného PU s tvrdosťou 82A, ktorý je optimálny na rekreačnú jazdu. Karbónové ložiská ABEC7 zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a primeranú rýchlosť jazdy.



Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá pracka zaisťujú nielen optimálne prispôsobenie nohe, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Pracky Strive sú vybavené bezpečnostným systémom, ktorý zabraňuje samovoľnému uvoľneniu praciek - môžete si tak byť istí, že pás zostane počas jazdy na svojom mieste. Vďaka pohodlnému a spoľahlivému systému zapínania môžete korčule optimálne prispôsobiť svojim potrebám. Mäkký interiér topánky poskytuje pohodlie počas jazdy. 


Jazda #inSpokeyStyle  

Nadchýnaš sa športom už od útleho veku? To je náš cieľ. Niet pochýb o tom, že zimné alebo kolieskové korčule sú jedným z najpopulárnejších a najobľúbenejších športov medzi deťmi. To nás musí tešiť! Pri korčuľovaní totiž pracuje celé vaše telo - aby ste udržali rovnováhu, musíte pracovať nohami a rukami, posilňovať ramená a paže. Posilníte si aj brucho, nohy a zadok. Takže pri korčuľovaní robíme niečo aj pre seba, a najmä v dnešnej dobe trávime čas vonku.


Nastaviteľné korčule Spokey Nerf STRIVE:  

 - Pripravené pre najmladších nadšencov korčuľovania  

 - Jedinečná grafika s motívom Nerf  

 - nastaviteľná veľkosť  

 - korčule rastú spolu s dieťaťom  

 - pohodlné a bezpečné  

 - rýchle a bezproblémové nastavenie  

 - vysokokvalitný podvozok  

 - trojitý systém zapínania: dvojitá pracka so zámkom, suchý zips, šnurovanie  

 - mäkký interiér topánky 


 Parametre:  

 nastaviteľné podvozok: hliník  

 ložiská: ABEC7 Carbon  

 Kolesá: PU 82A  

 Veľkosť kolies:  

 64 mm - veľkosť 28-32  

 70 mm - veľkosť 33-37  

zapínanie: dvojitá pracka so zámkom, suchý zips, šnurovanie  

 Výrobok certifikovaný pre hmotnosť: 60 kg


Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.