Zošit s tvrdými doskami - A5, 96 listový, linajkový s registrom | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-21%

Zošit s tvrdými doskami - A5, 96 listový, linajkový s registrom

Pre každého študenta a školáka je zošit prvoradou školskou potrebou. Tento zošit je vyrobený z kvalitného papiera vo formáte A5. Obsahuje až 96 listov linajkového typu, na ktorých sa na boku nachádza abecedný register.

Akcia
1,74 € s DPH
2,20 €
1,45 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8586011524749

100%

Hodnotil

5

1x

4

0x

3

0x

2

0x

1

0x

Špeciálny zošit s tvrdými doskami vo formáte A5 je výnimočný svojím praktickým abecedným registrom a dokonale prispôsobeným linajkovým papierom. Tento zošit s 96 listami linajkového papiera je praktickým nástrojom na organizáciu a uchovávanie vašich záznamov. Nech už ide o školu, prácu alebo osobné projekty.


Tvrdé dosky tohto zošitu poskytujú spoľahlivú ochranu pre jeho vnútro. Záznamy budú chránené pred ohybom, poškriabaním alebo iným poškodením. Bez ohľadu na to, či ho budete prenášať v taške alebo mať len tak položený na stole.



V tomto zošite sa nachádza aj praktický register, ktorý vám umožní jednoduché označenie a rýchle vyhľadávanie dôležitých tém, stránok alebo sekcii vo vašich záznamoch. Registrom sa ľahko naviguje a zaručuje vám efektívne spravovanie a rýchly prístup k informáciám.


Typ: Linajkový. Formát listov: A5. Počet listov: 96 listov.

ParameterHodnota
FormátA5
Počet listov96 listov
TypLinajkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.