ZOŠIT s tvrdými doskami - A4, 96 listový, linajkový  | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-16%

ZOŠIT s tvrdými doskami - A4, 96 listový, linajkový 

Tento zošit s tvrdými doskami ochráni svoj obsah pred nežiadúcim poškodením, čo je jeho výhoda. Zošit je vyrábaný vo formáte A4 a obsahuje až 96 listov, kde si môžete zaznamenávať rôzne poznámky, myšlienky, a tak ďalej. K tomu poslúži aj linajkový vzor.

Akcia
2,52 € s DPH
3,00 €
2,10 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:2

EAN: 8586022852855

Poznámkový zošit vo formáte A4 sa môže stať vaším verným spoločníkom pri zaznamenávaní dôležitých informácií. Jeho kvalitný bezdrevný písací papier poskytuje ideálny povrch pre plynulé písanie. S celkovým počtom 96 listov sa tak otvára široký priestor pre myšlienky alebo poznámky.

Linajkový vzor na každom liste vám umožní udržiavať záznamy čisté a prehľadné. Jeho praktická veľkosť zaručuje, že sa všetko zmestí na jedno miesto. Zároveň, tvrdý kartónový obal, ktorý je elegantne zdobený farebnými motívmi, chráni obsah zošita a dodáva mu štýlový vzhľad.

Jeho dizajn a kvalita robia z neho skvelého partnera pre študentov, pracovníkov aj tvorivé jedince, ktorí ocenia spoľahlivosť a vkusný vzhľad. Bez ohľadu na to, či ho budete využívať v škole, v práci alebo pri svojich tvorivých projektov, tento poznámkový zošit A4 nikdy nesklame.


Typ: Linajkový. Formát listu: A4. Počet listov: 96 listový.

ParameterHodnota
FormátA4
Počet listov96 listov
TypLinajkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.