Zošit s tvrdými doskami - A5, 96 listový, linajkový | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke
-12%

Zošit s tvrdými doskami - A5, 96 listový, linajkový

Kvalitný a dizajnový zošit vo formáte A5 sa stane súčasťou vašich poznámok, napríklad do školy alebo rôznych myšlienok. Výhodou zošita sú jeho pevné dosky a linajkový typ. Obsahuje až 96 listov.

Akcia
1,32 € s DPH
1,50 €
1,10 € bez DPH
U dodávateľa > 5 ks
Obvykle do 7 pracovných dní
Nákupom získate:1

EAN: 8586022852916

Vynikajúci zošit vo formáte A5, ktorý spĺňa najvyššie nároky na kvalitu a praktickosť. S 96 listami je dostatočný na zaznamenanie všetkých poznámok a myšlienok.

Zošit je vyrobený z vysokokvalitného bezdrevného písacieho papiera, čo zabezpečuje plynulé a príjemné písanie. Jeho linajkový charakter podporuje čitateľnosť a poriadok. To ho robí ideálnym spoločníkom pre školské úlohy, písanie poznámok či dokonca tvorbu denníka.


Obal je vyrobený z pevného kartónu, ktorý poskytuje skvelú ochranu. Tento kartón je zdobený rôznymi farebnými motívmi, ktoré ho robia vizuálne atraktívnym a pekným. Každý zošit je jedinečný a jeho motív je náhodne vybraný.

Typ: Linajkový. Formát listu: A5. Počet listov: 96 listov.

ParameterHodnota
FormátA5
Počet listov96 listov
TypLinajkový
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.