Tlakomer ETA 3297.90000 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

Tlakomer ETA 3297.90000

Domáci tlakomer na ruku značky ETA 3297.90000 s dotykovo ovládateľným LCD displejom. Meria systolický tlak, diastolický tlak a pulz pomocou nastaviteľnej manžety. Pamäť meraní pre 2 osoby a prevádzka na batérie alebo adaptér.
Pozrieť podobné produkty

EAN: 8590393320684


Tlakomer na ruku ETA 3297.90000

Tlakomer ETA 3297.90000 je šikovný pomocník do každej domácnosti. Pomocou oscilometrickej metódy merania s presnosťou +/-3 mmHg umožňuje merať systolický tlakdiastolický tlak a tiež pulz, na ktorého prípadnú nepravidelnosť (srdečnú arytmiu) okamžite upozorní. Tento domáci tlakomer v modernom prevedení bude pozorovať vývoj tlaku a pulzu a pravidelne uchovávať zdravotné záznamy, ktoré si jeho používatelia môžu hocikedy pozrieť na prehľadnom dotykovom LCD displeji


Jeho používatelia budú mať zdravotné záznamy vždy poruke vďaka zabudovanej pamäti. Tá dokáže uchovať až 250 meraní pre dve rôzne osoby a navyše svojim užívateľom ukáže aj priemer z posledných troch nameraných hodnôt. Mimo toho sa všetky záznamy v pamäti ukladajú podľa dátumu, takže všetci používatelia budú mať v zdravotných záznamoch dokonalý prehľad. 

Všetky merania budú v súlade s vašim najväčším komfortom, o ktorý sa postará nastaviteľná manžeta. Tá má jednoducho prispôsobivý obvod v rozmedzí paže od 22 až po 42 cm. Napustenie i vypustenie vzduchu v manžete je plne automatické, takže prístroj urobí všetku prácu za vás. 


Tlakomer ETA na prevádzku využíva 4 ks AAA batérií alebo sieťový adaptér, ktoré sú súčasťou balenia. Prístroj používa aj funkciu úspory batérií, následkom čoho sa po minúte nečinnosti sám vypne. Pred úplným vybitím ho chráni aj indikátor batérie, ktorý pomocou svetelnej signalizácie včas upozorní používateľov o nutnosti dobitia. 


Technické parametre tlakomeru:

Rozsah merania tlaku: 0 – 299 mmHg

Rozsah merania pulzu: 40 – 199/min

Presnosť merania tlaku: +/-3 mmHg

Presnosť merania pulzu +/-5 %

WHO klasifikácia krvného tlaku

 Rozmery 13 × 5,5 × 13,5 cm;  hmotnosť 0,44 kg



Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.