ORI Kolieskové korčule, čierno-biele, ABEC9 Carbon, veľ. 37-40 | Fuego.sk

Zaregistrujte sa a využívajte naše výhody pre členov vernostného programu. Čím viac nakúpite, tým viac ušetríte. Naviac s nami máte až 60 dní na vrátenie tovaru.

Darček k objednávke

Je nám ľúto, ale predaj už skončil

ORI Kolieskové korčule, čierno-biele, ABEC9 Carbon, veľ. 37-40

Užívajte si štýlový a pohodlný pohyb s našimi čierno-bielymi kolieskovými korčuľami ORI.

Pozrieť podobné produkty

EAN: 5902693269878

ORI Kolieskové korčule, čierno-biele, ABEC9 Carbon, veľ. 37-40


Upozornenie: Pri výbere veľkosti venujte pozornosť tabuľke veľkostí uvedenej nižšie. Pred nákupom si pozorne skontrolujte dĺžku stielky v cm.   Nastaviteľné kolieskové korčule Spokey ORI sú určené pre náročných používateľov. Technické parametre boli špeciálne navrhnuté tak, aby bola jazda čo najpríjemnejšia. 


 KVALITA  

Na naše výrobky kladieme veľmi vysoké nároky, preto dbáme na to, aby sa na ich výrobu používali materiály najvyššej kvality. Vieme, že je dôležité sa odlíšiť, preto kladieme osobitný dôraz na originálny a prepracovaný dizajn. Korčule Spokey sú vyrábané v súlade s najnovšími trendmi a najmodernejšími farbami.   


 TECHNOLÓGIE A VÝHODY  

S topánkami Spokey ORI si môžete rýchlo a bezproblémovo nastaviť potrebnú veľkosť, čo vám umožní optimálne prispôsobiť topánku vašej nohe. Trvá to len niekoľko sekúnd. Je to vynikajúce riešenie pre tých, ktorí ešte stále rastú, a pre tých, ktorí majú veľkosť "na hranici" (napr. 36/37). Pri výbere korčúľ venujte osobitnú pozornosť podvozku. Pri modeli ORI je podvozok vyrobený z hliníka, ktorý zaručuje dlhú životnosť pri zachovaní veľmi nízkej hmotnosti. Model ORI je určený pre tých, ktorí chcú vyskúšať niečo nové a pocítiť vzrušenie z vyššej rýchlosti. Kolesá sú vyrobené z odolného PU s tvrdosťou 82A, ktorá je optimálna na rekreačnú jazdu. Karbónové ložiská ABEC9 zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť jazdy. Trojitý systém zapínania: šnúrky, suchý zips a dvojitá pracka zaručujú nielen optimálne prispôsobenie nohe, ale predovšetkým najvyššiu úroveň bezpečnosti. Vďaka pohodlnému a pevnému systému zapínania si každý používateľ môže korčule prispôsobiť svojim potrebám. Pre maximálne pohodlie počas jazdy majú korčule ORI rôzne veľkosti koliesok v závislosti od zvolenej veľkosti: od 70 mm do 72 mm.



Hliníkový podvozok 6061 je tvarovaný pomocou špeciálnej CNC techniky. Vďaka tomu sú tieto podvozky pevnejšie ako akékoľvek iné. Vložka Fitness Air System so zvýšenou priedušnosťou zlepšuje prenos tepla a vlhkosti. Ložiská z uhlíkovej ocele. ABEC 1, 3, 5, 7, 9, 11 je norma, ktorá definuje presnosť, s akou boli ložiská vyrobené, čo určuje plynulosť otáčania a dosiahnutú rýchlosť. Uhlíkové ložiská ABEC 9 zaručujú najvyššiu presnosť, dlhú životnosť a vysokú rýchlosť chodu. Špeciálne profilovaná vnútorná topánka zabraňuje pohybu päty počas jazdy.  


 Veľkosť/dĺžka vložky v cm  

 33-36: 20,2 - 22,6 cm  

 37-40: 23,4 - 25,8 cm  

 40-41: 25,8 - 28,2 cm


Parametre:  

nastaviteľné podvozok: hliník  

ložiská: ABEC9 Carbon  

Kolesá: 82A, PU   

BRZDY: TPR  

Rozmery kolies: Veľkosť:  

 70 mm - veľkosť 33-36  

 72 mm - veľkosť 37-41  

 zapínanie: dvojitá pracka so zámkom, suchý zips, šnurovanie  

 Certifikát výrobku pri hmotnosti: 60 kg  

 veľkosti: 33-36, 37-40, 40-41  


 Informácie pre veľkoobchodných zákazníkov:  

 Balenie: 6 párov / kartón

Odporúčame dokúpiť
Podobné produkty

Potrebujete s niečím pomôcť?

Kontaktujte nás a my vám radi pomôžeme s objednávkou alebo s informáciou o produkte.